Імміграція до Манітоби
-
Так а імміграційний центр звідки знає, що ви статус втратили? Вони просто нон-профіт організація. Це виключно ваша відповідальність. Не центру, не консультантів, а тільки ваша. Якщо ваш статус протермінований на понад 90 днів, то відновлення займає деякий час
-
За цим посиланням дивіться. Однак там досить проста процедура, якщо статус протермінований до 90 днів. Якщо понад 90 днів, то пишуть треба їхати з Канади і подаватись заново. Однак пробуйте. Коли буде опитувальник, то будуть запитання, побачите, чи дасть вам далі піти www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/restore.html#lose-status
-
Хоч вбийте, але не можу зрозуміти, що робити. Перечитую в сотий раз як вказати правильно той бекграунд за останні 10 років на федеральному і все одно не даю дупля 🥲 З одного боку, не офіційну роботу треба вказати, пояснити і прояснити чим все таки займався , навіть якщо ніяких документальних доказів немає З іншого боку, наголошується на тому, що офіцери будуть дуже ретельно перевіряти інформацію (що і зрозуміло). То якщо, уявно, вписати, що займався ремонтами рів року, а офіцери просять номера боса/клієнтів і т п , а ну нічого немає, то чи не краще взагалі це не вказувати? ліпше бути «безробітним» аніж написати якусь роботу ( хоч і реальну), але з підтверджень тільки «повірте мені» Одна справа, звісно, якщо робота була на кшталт «секретар», офіційно працевлаштований не був, але є офіс, є колеги, є конкретна адреса, тобто якісь контакти. Інша справа «ремонт квартир», а їх в помині вже не знати, що то за квартири були і люди яким то робилось От, власне, так і залишається відкрите питання, що вказувати, а що ні. Я розумію, що тут лише поради і особисті випадки, кейси. Претензій взагалі нуль :) Навпаки, черпаю дуже багато інформації Але можливо хтось підкаже з конкретним дотичним випадком, в кого були такі не офіційні роботи як у варіантах вище, що ви все з таки вказували. (і чи успішно це закінчилося) Я дуже боюся вказати роботу, яку я ну взагалі от ніяк не доведу, наче її і правда ніколи не існувало. Але і декілька років просто «безробітний». Можливий варіант, але звучить так собі, особливо для імміграції, де вітають економічно активних аплікантів) Звісно тільки я несу відповідальність за свою анкету і всю інформацію яку я внесу або не внесу. Саме тому стільки питань і переживань 🫣 Завчасно дякую, якщо хтось відгукнеться з відповіддю або порадою
-
Дуже дякую вам 🙏🏻
-
Можливо хтось знає, якщо я подався на WP, і мені ще не прийшов новий ,але старий WP ,вже закінчився,чи можу я перебувати в Канаді, і працювати далі?
-
Мені просто здається таку «мутну роботу» складніше пояснити, чим той факт, що просто не працював у цей період і жив на збереження, допомогу батьків тощо Певно ліпше вказати ту роботу, де є більше конкретики, хоч і не офіційно було все Якби знала взагалі, що чекає мене зараз, то ні за що в житті ніде не йшла би десь так працювати. Взагалі трималась би однієї країни, міста, адреси і однієї роботи всі 10 років 😅
-
Не знаю чи доможе вам мій досвід, але напишу. Мій чоловік з 2014 року працює як селф-імполйд, але без фоп, контрактів і т.д. На фед етапі я вказувала офіційну роботу до 2014 в потім селф-імплойд. На фед етап прийшов дозапит на пояснення його діяльності. Я написала дуже детальний лист і додала до нього резюме розширене. Мені здається ваш досвід також можно написати як self-employed або freelance job. Авжеж це не є моїм закликом до дії. Вирішувати вам.
-
схоже що у вас Maintained status during processing (previously called implied status). Тобто поки нового немає ви ок www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/implied-status-extending-stay.html
-
Мені здається, що треба зараз робити все максимально зрозуміло, логісно і чесно, щоб в офіцера не було питань. Не думаю, що анкети куает будуть звіряти, але навіть якщо то і може статись, то все можна пояснити враховуючи наш стан в якому ми всі подавали ті анкети. Але на разі я особисто не чула, щоб ті анкети брали до уваги на пр етапі.