Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Чи можна отримати бали за декілька пунктів в Adaptability? Наприклад, і за близького родича у Манітобі і за 6 місяців роботи і за освіту? Чи тільки-го щось одне?
-
І ще питання щодо зареєстрованого у Манітобі роботодавця. Скидали якось лінк, де можна перевірити реєстрацію компанії, і виходить що дуже багато роботодавців мають центральний офіс в іншій провінції, хоча працюєш фізично у Вінні. Перевіряла таким чином готелі. І майже все з офісом в іншій провінції І щось тепер не можу зрозуміти , чи підходить воно чи ні.
-
Дякую.
-
Писав вище, що теж не змогли додати. Під час реєстрації на літак докупили місце для кота та додаткового багажу
-
Я дивилась цю АК, але не знайшла, де добавити тварин, бо у мене їх дві. Одна в кабіні, друга в багажі.
-
flyflair.com/?gclid=CjwKCAjw7p6aBhBiEiwA83fGujRJYbjBeSGMzmjbSURldKcyEBjbK3bILTUwTae9yr6wn0J41SEbQRoCAGAQAvD_BwE
-
Яка АК?
-
Є каси, але в той час вже було все зачинено. Була ніч. Тож брали онлайн. Правда не могли додати додатковий багаж та кота. Але під час реєстрації додали
-
В Торонто є каси? Або тільки онлайн?