Імміграція до Манітоби
-
В чому? В якому пункті?
-
Є реальні кейси. Я також порівнюю інформацію, поки що не було жодного кейсу, де б вимагали саме нотаріально засвідчені фотокопії документів. У всіх кейсах просто переклад з клятвою. Проте не буду суперечити.
-
Добрий вечір підкажіть будь ласка,як зареєструватися до уряду манітоби,щоб подати заяву на ПР,не можу увійти і создат свій логін і пароль, може щось змінилося?
-
Які шанси, що спецвибірка для українців буде скасована до Березня?
-
Добрий день ! Підкажіть, будь ласка, щодо порядку отримання SOWP (відкритий дозвіл на роботу для подружжя) Зараз це стане особливо актуальним після 31.03, оскільки дружина з дітьми летить в Манітобу з наміром працювати та вподальшому подаватись на pr, а я, нажаль, немаю змоги перетнути кордон тепер.....можливо, якісь кроки потрібно робити дружині одразу після прильоту в Канаду для SOWP ?
-
Якщо маєте на увазі для дитини, яка імігрує без одного з батьків, то форма IMM 5604
-
Цього не знаю
-
Повинно бути мінімум 30.
-
Всім привіт.) Я прилітаю в Вінніпег на початку березня. До кого мені звертатись, щоб зустріли, та заселили на певний термін в безкоштовне житло?
-
Вітаємо, Greed4.inc! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Найкраще взяти Employment Verification Letter на роботі та попросити їх вписати ваш NOC згідно ваших обов'язків, або самому шукати відповідний NOC по обов'язках, тому що бувають різні коди під досить схожі назви посад, різниця тільки у виконуваних обов'язках. Якщо вкажете неправильний NOC і під час перевірки інспектором це випливе, можуть вказати на misrepresentation.
-
На який термін надають безкоштовне житло ?