Імміграція до Манітоби
-
Ну і я не знаю, яка у вас там ситуація, але якщо були якійсь підтасовки з документами, то краще, напевно, взяти консультацію від імміграційного адвоката. Можливо, треба буде написати лист і пояснити все. Знову ж таки, все залежить від того, яка саме була причина. Так просто такі відмови не ставлять, бо офіцер має мати факти, щоб поставити таку відмову.
-
Добрий день! Заповнюю Програму на номінацію і на сторінці Адаптивність запитується регульована чи не регульована моя професія. А що якщо моя професія (головного апліканта) не регульована, а чоловіка професія регульована. Чи треба мені описувати як мій чоловік буде отримувати ліцензію і так далі? Чи просто вказати все тільки по моїй професії?
-
Добрий день, наскільки критична ця помилка, бо ми подали ЕОІ і вказали кількість членів сім'ї, як було сказано в відео ( аплікант, дружина і двоє дітей всього 4) , а тепер виявилося що треба було вказувати 3 . Що робити в такому випадку?
-
Дякую, ще не отримали LAA. А як змінити це в ЕОІ , це заново її заповнювати.
-
Дякую.
-
Чим більше деталей і планів напишете про те, як ви і ваша сім'я буде облаштовувати своє життя в Манітобі, тим більше довіри викличе ваш кейс у імміграційного офіцера.
-
Дякую
-
Вітаємо, Maryna Klymchuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В перекладі, звісно ж, що треба, адже переклад на 100% має відповідати оригіналу. Однак, у аплікаціях на номінацію чи ПР не вказуйте по-батькові ніде, бо тільки ускладните собі життя в Канаді. В жодній аплікації не вимагається вказувати Patronymic Name (по-батькові). Однак, деколи хтось з якоїсь невідомої причини вписує оте "по-батькові" як Second Name і накликає на свою голову купу проблем в Канаді, оскільки документи видають так, що у вас є і First Name і Second Name, і ви ніяк того не позбудетесь.
-
Скажіть будь ласка! Я в Україні працював на різних роботодавців фул тайм але зібрати підтвердження майже неможливо паралельно я з 2016 року ФОП. Мені легше подати доки про підприємницьку діяльність, але коли заповнював заявку на візу я писав роботи а не про ФОП. До мене будуть якісь питання потім від офіцерів? Чи я можу якось пояснити це і все буде ок? І те і те правда
-
Доброго вечора, підскажіть будь-ласка. Подруга з 3-х річною дитиною прилетіли рік тому по foil-less візі. На кордоні для дитини дали visitor record та temporary resident permit, та work permit для подруги. На всіх документах є позначка CUAET. З Канади подались на вклейку візи, подрузі вклеїли, дитині прийшла відмова. Терміново треба виїхати в Україну, в сім'ї трапилось горе. Але хочуть через деякий час вертатись. Як вклеїти дитині візу?