Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Так, розумію:) моїм також приходили. То може на випадок, якщо раптом захочете для кожного окремий портал 2 отримати. Так шо не переймайтеся, скорішого порталу 2 і копру вам:)
-
Ви електронну адресу для всіх вказували/дублювали?
-
@western9 Перепрошую, що турбую. Підкажіть, будь ласка, що писати у відповіді на перший лист стосовно portal 1? А саме: Personal email (one for the whole family): — тільки для головного апліканта чи дублювати для всіх депендентів? Date of last time you entered Canada (YYYY/MM/DD): — що писати для чоловіка, який ніколи не був у Канаді і наразі лишається в Україні? І так само, що писат для нього у наступних питаннях, якщо очікувана дата невідома: Location of last entry (which Canadian border or Canadian airport): Are you currently inside Canada (yes or no): If you are not inside Canada o When is your expected return date (YYYY/MM/DD)?
-
То, виходить, поки треба відповісти тільки одним листом про всіх, прямо в тілі листа, скопіювавши їхні питання та давши на них відповіді, а далі чекати іншого листа з посиланням на портал? Чи якось по-іншому? Бо в цьому ж файлі вже про портал пише
-
Дуже вам дякую за підказки!
-
Я не була в цій ситуації, але я б для чоловіка вказувала його адресу в Україні і далі все що про Канаду написала б NA. Дату для чоловіка писати the best estimate ( згідно гайду в листі). Імейл я писала свій і дублювала його для депендантів.
-
Дуже дякую!
-
Так одним листом, я писала в тілі листа. Потім чекаєте інший лист з лінком на портал 2.
-
Добрий вечір! Якщо в мене робота без контракту, я можу податись по SWO. Може прописано дивно, але так і є. Я точно працюю офіційно, але ніхто мені джоб офіер не давав. Я просто заповнив форму Т4 і надав банківські реквізити для оплати. Це маленька компанія, але зареєстрована вже 20 рокіа в Манітобі.
-
Оце ж і питання: як подався на PR то можна продовжувати їздити?
-
Дякую дуже!
-
Питання про короткочасні, але часті візити до США в період подачі на PR. (Робота далекобійником) Можна чи ні? Які підводні камені?
-
Ну писати, те що запитують . Personal email (one for the whole family): — тільки для головного апліканта чи дублювати для всіх депендентів? Один емейл для всіх Date of last time you entered Canada (YYYY/MM/DD): — що писати для чоловіка, який ніколи не був у Канаді і наразі лишається в Україні? І так само, що писат для нього у наступних питаннях, якщо очікувана дата невідома: Location of last entry (which Canadian border or Canadian airport): N/A Are you currently inside Canada (yes or no): NO If you are not inside Canada o When is your expected return date (YYYY/MM/DD)? N/A
-
Вибачте, а якщо людина працює далекобійником і у Канаді буває рідше чим в Америці, після порталу 1 і до отримання corp вона не має права виїжджати по роботі також?