Імміграція до Манітоби
-
"If you have a SIN that starts with a 9, you won't be able to use BRO. If you would like to register for a GST/HST account and have a SIN that starts with a 9, go to Non-Resident Business Number and Account Registration Web Form." Ось це написано на canada.ca Або я плутаю та BRO не равно Business Number?
-
Без поняття чи гроші повернуть. Зараз дуже довго повертають гроші. Є люди, які понад 6 місяців чекають на повернення $500. У спецвибірці чітко пише про необхідність мати гроші. Який смисл подаватися, якщо не виконуються критерії по грошах? Навіть якщо є 60 балів.
-
Я писав, що декому потім приходили листи, що LAA було надіслано помилково. У вашому випадку потрібно сподіватися, що MPNP пропустить вашу аплікацію. Якщо ви не отримали такого листа, то можливо, у вас все ок. Умови для special immigration measure for Ukrainians Expressions of Interest have only been considered if you are a citizen of Ukraine; have a minimum of CLB 4 in each language band; have established connection to Manitoba (close relative, family-like, community, previous employment or studies in Manitoba); have a valid language test; score at least 60 points according to MPNP assessment criteria; and can satisfy all other requirements of the Skilled Worker Overseas Pathway, including sufficient settlement funds.
-
Я знаю що по спецвибірці треба 10000 + 2000 за кожного члена сім'ї, але коли я робив ЕОІ то вказував суму менше необхідної, і отримав 29 грудня запрошення на LAA. То як зрозуміти, по якій програмі я йду, якщо ЕОІ робив на SWM, а запрошуємо прийшло 29 грудня і там не було мінімального балу.
-
Ну це автомат відповідає. Рекомендую якомога більше грошей закумулювати на поточних рахунках. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwiSiPe6kuGDAxX8CTQIHcuPCpsQFnoECBsQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
-
Скиньте будь ласка посилання, щоб перевірити ще раз 60 балів.
-
Після 29 грудня я від них ніяких листів не отримував стосовно помилки. Сподіваюсь, що все буде добре, сьогодні після подачі прийшов лист підтвердження подачі на номінацію і написали, що через 48 годин буде присвоєно номер файлу.