Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 284.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @smlnkv_alex хоче кікнути @mila11112 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5154484198T Offline
    t5154484198T Offline
    Red
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ajul
    wrote on last edited by
    Добрий ранок, підкажіть, будь ласка, якщо у дітей в травні строк дії паспортів закінчуються, візітор рекорд теж, то потрібно продовжити строк дії паспортів та подати заяву на нові візітор рекорд? Бо не можу вже півроку ніяк зловити апойнтмент на нові паспорти. Чи можна на продовжені запросити візітор рекорд? IRCC не відповідають 2 тижні на запитання мое, писала їм у кризову форму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    доброго дня, друзі. Можливо питання недоречне для цієї групи, але хто як переводив чи перевозив гроші з Європи до Канади? Ця проблема трохи бентежить, оскільки не знаю, як правильно зробити. Щоб, наприклад, не через приват чи моно, прилетів в Канаду і там виявилось, що не можеш ні зняти гроші, ні перевести на банк. Дуже вдячний буду!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jean
    wrote on last edited by
    Так. Подовжити паспорти та податися на нові візитор рекордс. Це треба зробити до травня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    А в чому у вас проблема? Міжнародний платіж можна зробити у будь-якому європейському банку. Я переводив через револют, тому що найменша комісія та найкращий курс обміну euro - cad був
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ajul
    wrote on last edited by
    Дякую, тобто можна зробити нові візітор рекордс саме з продовженими паспортами? Я ж вірно розумію, що заявку на продовження паспортів - не раніше за 2 місяці до строку закінчення їх дії, тому й візітор рекордс теж робити заявку одразу за 2 місяці до закінчення строку дії? Зараз ще зарано подавати заявки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t6314245778
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤🔤 •Есть связка внутри Binance❗️ •Не скам ⚠️🌐 •Протестировать можно с любой сумы✔️ •Прибыль со связки 1-2% 💲 Все вопросы в ЛС @mentor089 💬
    1 Reply Last reply
    0
  • t520347412T Offline
    t520347412T Offline
    Kristina Kozlovskaya
    wrote on last edited by
    Вчора читала все офіційні сайти по цьому поводу, що після 31 березня не будуть видавати нові візітор або ворк перміти для українців. Те що я знайшла то написано що без ОПЛАТИ не будуть більше приймати. І там дати написані, тож написано under CUAET не будуть подовжувати. Але я ні слова не знайшла що потім можно буде тільки по закритому ВП шукати. Хто бачив це і де, можете будь ласка скинути офіційну лінк де це написано! Щоб почитати. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    КОСТЯН
    wrote on last edited by
    Всім доброго ранку товариство. Підкажіть будь ласка чи є тут люди які отримали піар подаючись без здачі екзамену з мови, тобто по тіру професій. Чи були якісь проблеми? Хотів би взнати варто подаватись чи не варто? Мова ще шкульгає для того щоб здати екзамен. В мене по балах вийде біля 700-750, професія тір 2. Всім дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ну вибірки зараз 800+, то ж якщо не хочете чекати щастя, то здайте англійську та підніміть бал.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Я дивився ось Наче 650+ була остання Чи я не то глянув
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Пане @western9 підкажіть. Як рахується ворк експіріенс, якщо на констракшн. 9 місяців відпрацювала людина, щоб рік рахувався потрібно ще 3 в наступному сезоні, чи потрібен рік без перерви?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви можете клеймити цілий рік, якщо у вас була ситуація наприклад, 6 місяців в одного роботодавця і 6 місяців в іншого. День в день. Система не пропустить інакше на етапі заповнення аплікації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Ні , я маю на увазі, типу ,досвід роботи ,щоб клеймити бали за досвід роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    По SWM остання вибірка була 823
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Без перерви потрібно працювати. Сезонні роботи для SWM не підходять.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Ми ж говоримо не про звʼязок з провінцією по свм А про попередній досвід роботи, правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t520347412T Offline
    t520347412T Offline
    Kristina Kozlovskaya
    wrote on last edited by
    Отже може це буде комусь корисно! Я додзвонилася до IRCC і задала їм це питання. Пояснила ситуацїю. І в IRCC сказали, що ви зможете подаватися на нові опен ВП і Візітор як і раніше без проблем, тільки за це вже будете платити! Я спитала його ще раз це! І він ще раз пояснив, що єдина зміна для українців після 31 березня! Це - fee для нових документів от і все.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags