Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    На разі, це тільки чутки без жодних підтверджень. Можливо, ті люди подавали неповний витяг з Дії, може перекладу не було, може ще щось. Повний витяг з Дії (скан і переклад) цілком підходить для імміграції. Однак, цілком ймовірно, що ваш імміграційний консультант не розуміє цього і наполягає на "довідці з консульства". Це чат для самостійної імміграції без залучення консультантів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t549893832T Offline
    t549893832T Offline
    Varvara😊
    wrote on last edited by
    Тож не у всіх все проходить
    1 Reply Last reply
    0
  • t549893832T Offline
    t549893832T Offline
    Varvara😊
    wrote on last edited by
    Але я знаю, що деякі вимагають з консульства довідку і діють тобі 30 днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Доброго дня Маю питання. Робила довіреність на друга в Сербії для отримання довідки про несудимість. Завiрила у нотаріуса на початку грудня, на початку січня другові видали новий id card, оскільки старий закінчився, всі дані та номери залишилися незмінними. (Завiрила у нотаріуса на стару id card) Якщо в листі до посольства Сербії я додам копії нового і старого id card, це буде правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t520347412T Offline
    t520347412T Offline
    Kristina Kozlovskaya
    wrote on last edited by
    Ось це вчора я теж читала, це на офіційному сайті. Вони знають про затримку в новинні паспортів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Надайте інформацію, яку маєте, а довідку від HR надішлете пізніше. Просто поясніть це в листі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Job Huo
    wrote on last edited by
    Та не злюсь . Просто це буде ще той квест у нас головний офіс в Альберті і багато співробітників ,я не впевнений ,що hr швидко відреагує
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Якось можна wp продовжити якщо через 14 міс закінчується. Навіть не знаю чи є сенс на піар подавати якшо закінчиться вп. І чи можна буде по куету після 31 березня продовжити ворк перміт? Проблема тільки шо паспорт тоже закінчується, а зробити новий немає як. Ехх.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Якшо хтось вставав в чергу через сайт.(я про зак.паспорт) дайте інфу пліз як то зробити. Я кожну годину чекаю і немає відьних дат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Добрий день. А чи є люди, хто відкрив наново свій wp ось на днях, з якого вже були зняті обмеження? Бо я тільки що з Імміграц центру прийшла і мені там сказали, що навіть якщо я заново до 31.03.24 подам документи на відкриття wp, з якого я вже знала обмеження в тому році, а мій wp ще дійсний на протязі 20 місяців, то мені ніхто нічого заново не відкриє і прийде просто з новим номером, якщо прийде, і дата закінчення в нього буде теж сама, що і в того, що в мене зараз на руках..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Взагалі після канадських установ коли звоню в мфа так якби в африку позвонив. Таке відчуття що наші люди безпредвзято і по регламенту не всіють виконувати обовязки, навіть находячись на бьюджеті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Юфою в сша маю на увазі. А паспорт зробити вже н подучиться. Мфа в шутливій формі пропонують зробити довідку на повернення в україну. А електронна черга сіга і невідомомколи в якій годині появляються слоти. Цирк короче.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Я не панікую просто думаю якшо закінчиться і не останусь то краще юф поспішити зробити вже ліпше два роки в сша чим померти стрейт фром границя
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так просто продовжіть паспорт. Без цього нема сенсу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Ні туда ні сюда. Наче є той рік але на шо його хватить? Хахаха. І ті в мфа тоже закрили черги
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Makarenko
    wrote on last edited by
    Читайте вище трохи, там люди писали ,що начебто можна ,так що не панікуйте ,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Через Дiю
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Так і буде 99% Та і для чого подаватися на ворк перміт який дійсний ще 20 місяців Навіть з врахуванням більшості можливих ситуацій і термінів, ви встигаєте, як мінімум, податися вже на федеральний і отримати АОR, а цього вже достатньо аби отримати новий WP Мені дали на довший строк, бо в мене був WP всього на рік, через закінчення дії паспорта. Чоловік знімав обмеження - ні на день довше не дали, бо в нього було 3 роки. Зараз має 18 міс, не панікуємо, вкладемося
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Та я панікую, бо робе лише чоловік, а я ні. Тобто: якщо податись встигнути на pr, то можна на всяк випадок, якщо wp буде добігати кінця, з доказами, що ми на етапі подачі, продовжити wp? Мені як не працюючій (можливо на той момент і буде робота, але парт-тайм) теж його продлять, бо я буду у справі як дружина у головного апліканта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5297729440T Offline
    t5297729440T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Я робила дитині новий паспорт за три місяці до закінчення його терміну дії,після отримання нового паспорту подала на новий Study permit .Очікуванні перміту зайняло 3,5 місяці
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags