Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, у друзів моїх в дитини закінчується стаді перміт і віза в березні,але дитина народилася в Німеччині, та повинна отримати громадянство України від батьків, бо Німеччина дала тільки тимчасовий документ. Підкажіть пліз, за який час до закінчення стаді перміт і візи можна подати на новий? Дякую наперед🙏🏻
-
Статус паспорта бачить кожен прикордонник 😌
-
Це ж не просто подивитись через АРКАН 🙄
-
І не знаєте, які дані із ЄДДР «подорожують» із паспортом?
-
У кожного члена моєї сімʼї також по 2 паспорти…і всі дійсні, ніхто нічого не губив. У нас все дуже швиденько полюбляють анулювати 😅 все за процедурою, не приведи випадок зробити шось не то - одразу приїдуть із Києва 🙄
-
Можу повторити. Як то все мало б бути по-нормальному У день Вашого звернення про втрату паспорта та оформлення нової заяви-анкети для виготовлення нового паспорта співробітник Консульства повинен був змінити статус Вашого попереднього паспорта на «втрачений», адже Ви ще й довідку із поліції принесли та зробили все вірно. Коли статус паспорта змінюється на «втрачений», то протягом доби дані автоматично надсилаються до Інтерполу. Думаю, не треба пояснювати, нащо то робиться, все зрозуміло. Тому так, це видно на кордонах інших країн, що паспорт втрачений. І коли б Ви знайшли чи Вам повернули втрачений паспорт із часом - то він вже недійсний, скільки б не було ще часу до закінчення терміну його дії, яка вказана на інформаційній сторінці…його треба знищити… Проте Вам дістався (на Ваше щастя) дуже лінивий співробітник Консульства, який зробив неправильно та не встановив статус «втрачений» для Вашого попереднього паспорта. Статусу «втрачений», як показує Реєстр у попереднього паспорту не має.
-
Нехай намагається записатися на прийом якомога швидше тоді. Там не моментально все і перші виплати ще не відомо коли будуть... До того ж врахують дохід за попередній місяць, де вона працювала. Тож якщо нема можливості платити за житло, то треба бігом роботу шукати та не надіятися на ЕІА.