Імміграція до Манітоби
-
Привет! Мы ищем партнёров на постоянной основе для продажи цифровых активов. 🌴У вас должен быть телефон и хотя бы час свободного времени в день. Мы приглашаем людей старше 20 лет. 💵Здесь вы сможете зарабатывать от 8500 рублей в день! ⏳Если вас заинтересовало это предложение, напишите менеджеру @lera_nikonic в ЛС.
-
Доброго дня. Не зустрічала в інтернеті інформації, можливо хтось стикався. Маємо з чоловіком прилітати в лютому місяці у Манітобу. У нас є маленька дитина, але її хочемо привезти тоді коли вже самі влаштуємось, десь у вересні місяці. Чи не буде проблем з влаштуванням донечки у садочок і загалом ? Бо знаю що дитині потрібно підтвердити visitor record. Чи можу я коли буду підтверджувати work permit вписати свою дитину?
-
До 31 березня включно так, заселяють
-
Так у дитина є віза.
-
Він є. Він працює. Для початку купуєте квитки, потім оформлюєте проїзний квиток. Ставите декілька трекерів на телефон, звертаєте увагу не лише на номер автобуса, а і на колір, бо номер може бути однаковий, а маршрути різні
-
Якщо виберете Саскачеван, то напишіть у приват, будь ласка, плюси. Бо поки що Манітоба в моєму рейтингу переважає. Дякую.
-
@banofbot
-
@western9 Dmytro Доброго ранку. Яка ваша думка: якщо подаватимуся у середині квітня на номінацію, має сенс зараз подати заявку на продовження OWP, якщо він до квітня 2025го? Чи це вплине на процесс отримання номінації? Дякую ❤️
-
Дякую, так і зроблю. Приємного понеділка бажаю.