Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 287.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t457079416T Offline
    t457079416T Offline
    🖤
    wrote on last edited by
    Дякую! В мене просто ситуація що я не можу підтвердити досвід роботи з України хоча він в мене 8 років, ну така ситуація І виходить що я втрачаю багато балів і все, в мене ступор Хоча 60 балів по self assessment все одно можу набрати, бо англійська Clb8+
    1 Reply Last reply
    0
  • t457079416T Offline
    t457079416T Offline
    🖤
    wrote on last edited by
    Якщо я рахую сама то 785 Якщо на сайтах пробувати калькулятори то 710 1. Англійська CLB 8+ 100 балів (кожен по 25) 2. Вік 75 балів 3. Робота 0 балів 4. Освіта 110 балів 5. Ongoing Employment 500 балів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Makarenko
    wrote on last edited by
    Знайшов таке ,можливо буде комусь ціково .Congratulations! You are now a permanent resident of Canada! Такого листа отримують апліканти, які успішно завершили імміграційний шлях та отримали статус постійного резидента Канади. Зрозуміло, що емоції зашкалюють, хтось відразу відкорковує пляшку мартіні чи вина або миттєво зависає на телефоні та ділиться новиною із родичами. Але під впливом емоцій не забувайте про інструкції, які ви отримуєте разом із eCoPR. Дуже важливо виконати настпуне: 1) Із порталу завантажити eCoPR, електронне підтвердження статусу постійного резидента. Це ваш ОСНОВНИЙ документ до отримання PR card, який підтверджує ваш статус. Обов’язково роздрукуйте кілька копій і підпишіть. Всі особи старше 14 років підписують документ ОСОБИСТО! До 14 років, батьки чи опікуни підписують документ за дітей. БЕЗ ПІДПИСУ ДОКУМЕНТ НЕ ДІЙСНИЙ! 2) Рекомендуємо завантажити кілька файлів у хмарні середоща (Google Drive, OneDrive тощо). Беержіть цей документ як зіницю ока! Навіть після набуття громадянства Канади, COPR буде необхідний для офрмлення соціальних виплат (можете називати це виплатою за віком) Old Age Benefits, після 65 років. 3) eCoPR будуть дійсними для завантаження з порталу тільки 30 днів. 4) Обовязково перевірте правильність написання вашого імені та прізвища (довгі прізвища та імена можуть бути скорочені через те, що система не має достатньо символів, але у записах IRCC ця інформація буде. Також обо’язково перевірте дату народження. Якщо є помилка у eCoPR, скористайтеся формою для уточнення даних. Ось інструкція www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html ВАЖЛИВО! Необхідно оновити наступні документи 1) SIN (Socia Insurance Number). Оскільки ви мали стаус тимчасового резидента, ваш номер починався із “9». Service Canada переробить вам новий SIN для постійного резидента. При отриманні громадянства SIN не змінюється. 2) Manitoba Health Card. Саму карту не міняють, але працівник установи робить відповідний запис у вашому файлі, сканує CoPR 3) Водійські права або Provincial ID card. Йдете у найближче відділення autopac, там також сканують CoPR, через 2 тижні прийдуть нові водійські права. 4) Надати інформацію у банк 5) Повідомити роботодавця та надати CoPR/PR Card та новий SIN
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Мій пост 😀 Не встиг викласти тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Makarenko
    wrote on last edited by
    Ну я за вас зробив ,трохи вам додав часу на себе😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t773522522T Offline
    t773522522T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    t.me/uccmb/146058
    1 Reply Last reply
    0
  • t459695937T Offline
    t459695937T Offline
    Брикайло Наталія
    wrote on last edited by
    Перечитати зверху всі закріплені повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t773522522T Offline
    t773522522T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Підкажіть, які перші кроки до подання на ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Herasimyuk
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Можливо хтось підскаже. Заповнюю онлайн EOI і маю питання, щодо одного пункту. Там дослівно пишеться: do you have at least CLB/NCLC 7 (or equivalent) in all four skill areas? І я не знаю, що писати. Якщо це про тест, то я здала Celpip і маю 7 і вище. Але, якщо я натискаю тут відповідь так, то інші питанн щодо роботи не відкриваються? Можливо хтось зможе мені пояснити, що саме це питання означає? Дуже дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Serhii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    John Smith
    wrote on last edited by
    Якщо проживати та працювати у містечку по типу Гімлі, можна клеймити додаткових 5 балів на SWO?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    John Smith
    wrote on last edited by
    Як заклеймити додаткових 5 балів по SWO, проживаючи та працюючи поза Вінніпегом у маленькому містечку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @DomFresh, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Може в когось є правила дорожнього руху українською мовою? Для Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, K! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    3500-4000.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть з досвіду, яку суму треба мати на pr на оплату заявок, переклади, медогляд і т.д. на двох дорослих? Хоча б приблизно. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @katharine_k хоче кікнути @Coach_crypt0 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.