Імміграція до Манітоби
-
-
-
Ось приклад від імміграційного консультанта. Уважно із вашими депендантс. Нюанси по прильоту після провінційної номінації. Під час іміграції за провінційними програмами ви декларуєте намір жити в тій провінції. Ви можете змінити свої плани після отримання ПР. Проте!!! Якщо ви прилітаєте ззакордону щоб отримати ПР, або прилітає ваш чоловік чи інший член сімї який також отримав ПР по цій програмі. Він ще НЕ ПР на той момент, і якщо на кордоні в нього немає намірів жити в цій провінції - можуть відмовити і не в пустити в країну. Такі випадки були, і не раз і не десять. З цим треба будети дуже обережним. Як це відбувається на практиці: Прилітають люди по ПР після провінційної Манітоби. Прилітабть в Торонто (бо прямого рейсу немає). Офіцер на кордоні задає стандартні питання: Сценарій А. Яка ваша адреса в Канаді - відповідть вулиця така то в Торонто - Проблема! Сценарій Б. Покажіть будь ласка ваші квитки з Торонто в Вінніпег - Відповідь: А нашо вони нам, ми будемо в Торонто жити - Проблема!
-
Дякую
-
Питання!!! Чи можна здати біометрію ще до запиту офіцерів на федеральному єтапі.?
-
Я вже відповів. Імміграційна віза має найвищий ступінь. CUAET не буде дійна у разі видачі інтеграційної візи. Той хто, написав, зробив помилку. Це неправильно. Дотримуйтеся правил і все буде гаразд. Є люди, яких із погодженими CoPR в аеропорту відправлять назад через порушення. Особисто знаю такі випадки.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка про стаж за останні 5 років 01.24.2024-01.24.2019 Перша робота з 18.12.2018-10.12.2020 11.12.2020-23.09.2021 24.09.2021-02.09.2022 Це була одна компанія , но різні Юр лиця ( звільняли й оформлювали заново наступного дня ) Тобто виходить , що не працювала рік на одного роботодавця ( а по факту це одна й та сама компанія) Чи це ок ? Дивлячись на те , що нема перерв
-
Припустимо, ви як головний аплікант (йшли по провінційній програмі), отримали ПР. Ваша сім'я планує прилетіти за 2-3 місяці. Ви за цей час знайшли роботу у Торонто. Ваша сім'я прилетіла і їх можуть не пустити до Канади. Фактично відправлять до країни, якої вони прибули, бо наміру жити у Манітобі в них немає. Все.
-
Можливо хтось міг би поділитися контактами перекладача, чи агенції щоб перекласти документи. Дякую.
-
Дякую. вибачте за надоідливість. Можете по таймлайну трохи тоді уточнити якщо мед є? 1. АОР (з ним до запити на біо і доки, що не вистачає) РозглядПісля здачі і завантаження чи є якісь дозапити , чи , в основному, вони з аор ідуть 05/30/2023 - AOR and biometric request Ці стадії автоматично, правильно? 2. 06/12/2023 - Final decision 06/12/2023 - IRCC PR Confirmation Як я розумію, тут запрос на інформацію про себе що саме незрозуміло 3. 06/16/2023 - Submitted personal information Що входить сюди ? Яка інформація від нас і Який термін для подачі? Можливо тут під регулювати час, щоб по куает заіхати депендентам? 4. 06/22/2023 - IRCC PR Confirmation Portal З Ваших слів запрос по порталу це портал 1? 7 днів? 5. 06/24/2023 - submitted photos and address В хороші часи це 2 місяці… 6. 08/15/2024 - eCoPR 7. 09/01/2023 - PR cards received Таймлайн з групи взяв для наглядності(хай власник вибачить 🙂)Все правильно? Чи щось не враховано? Дякую 🙏