Імміграція до Манітоби
-
а шо робити? люди хочуть лiпошой долi - в Украiнi зараз небезпечно
-
Тут дуже багато успішних кейсів, але більшість були ІТшники. Для ФОП потрібно мати документ про реєстрацію, декларації про доходи, виписки із податкової за останні роки, за які плануєте отримати бали. Обов'язково пишеться лист пояснення чим ви займалися і як виглядав робочий день. Крім того, варто додати контракти із клієнтами та референси від клієнтів. Складніші кейси із роздрібним бізнесом, наприклад торгівля на базарі. Потрібно дуже добрий лист пояснення писати і доказувати, чому вам повинні дати бали за той період.
-
Вам же написали чітко порядок дій: 1) ЕОІ > якщо пройдете, то буде надіслано LAA. 2) Готується документи для LAA і відправляєте електронно. Починається розгляд номінації. 3) тільки після отримання номінації, починаєте процес оформлення permanent resident через IRCC. Якщо ви йдете через провінційну програму, ви не можете зразу оформляти ПР. Спочатку номінація, яку ви потім додаєте під час подачі на ПР.
-
Можливо я не все розумію. Еxpress entry це федеральна програма,а ми говоримо про провінційну MPNP. Щодо випадку коли НЕ ВЗМОЗІ набрати 60 балів👇: Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily require the generally recommended C$10,000 in settlement funds. Не вказано 👆на який саме етап імміграції можна подаватися - чи на номінацію чи на PR. Однак якщо це провінційна програма то звісно треба спочатку подаватись на номінацію а потім PR..?
-
Ну як не подобається, то шукайте інші програми. Ви плутаєте порядок 1) EOI до Манітоби 2) Номінація 3) ПР Про вимогу працювати сказано на урядовому сайті Якщо ви не можете набрати 60 балів, то створення профілю Express Entry для вас неможливе. Хіба як відпрацюєте рік мінімум, то тоді можете пробувати як Canadian Experience Class
-
1) що робити коли я не набираю 60 балів - чому вирішили що після того , як потрібно зробити 6 місяців , працівник має змогу подаватися одразу до ЕОІ? Я вважаю що це не так, тому що імміграція складається з двох етапів - 1 це заява на отримання номінації від провінції; 2й етап - створювання власного профілю ЕОІ, що також являється заявою на отримання PR. Тобто спочатку потрібно очікувати номінацію від провінції певний час , на протязі якого ти зобов'язаний робити й на того ж самого роботодавця , і потім після отримання номінації ти знов таки зобов'язаний робити ти на того ж самого роботодавця щоб отримати PR. I того докупи ти маєш робити весь час до моменту отримання PR - то це займає десь 3 роки у середньому , якщо я не помиляюся. І це мені не дуже подобається, тому що роботодавець дуже добре розуміє, що ти дуже DEPENDENT від нього і він буде робити з тобою що захоче.
-
1) якщо ви не набираєте 60 балів, то йдете через Skilled workers In Manitoba, там вимога відпрацювати не мене 6 місяців на роботодавця, і тоді вже подаватися на ЕОІ. Ви і дальше маєте там працювати, зміна роботи виключно через погодження імміграційного офіцера. Працюєте постійно аж до отримання ПР. 2) Там говорять про ongoing employment, що фактично означає роботу на ньому самому місці 3) для зв'язків із родичами потрібно довести родство (їхні свідоцтва про народження та ваші чи ваших батьків тощо), вони мають мати відповідні доходи у Манітобі, бути ПР або громадяни. Також повинні підписати settlement plan.