Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, Я звертаюся до вас за допомогою і сподіваюся на вашу підтримку. Наразі я опинився в ситуації, згідно програми SWM – я набираю 800 балів, але останній мінімально бал - 823. Ймовірно, моїх балів може бути недостатньо для розгляду в наступному пулі. З позитивного боку, я відповідаю всім критеріям програми SWO, включаючи знання мови, освіту, вік, а також шестимісячний досвід роботи і звичайно необхідна сума. Я розглядаю можливість переходу з моєї теперішньої повної зайнятості на неповний робочий день, щоб відповідати вимогам програми SWO. Відео “Імміграційна програма Манітоби: Запитання та відповіді” пана Дмитра свідчить про те, що такий перехід можливий. ПИТАННЯ: якщо після 6 місяців фул-тайму я перейду на парт-там, той самий роботодавець, чи буде це окей для SWO програми? Також мене цікавить програма подання на PR через підтримку КУК, де можна знайти необхідну інформацію для ознайомлення. Ваша порада з цих питань була б для мене надзвичайно цінною. Дякую за ваш час і увагу.
-
Соромно звісно.. Мені. Але як Ви зрозуміли в яку вибірку попали? Дякую за відповідь.
-
Швидше всього помиляєтесь, міг лист з запізненням прийти
-
Зрозуміло. Я гадав , що це видно в якихось документах. Дякую за відповідь.
-
28 грудня була вибірка SWM , але з умовою для тих, хто мав родичів у Манітобі. Я таких не маю, тому , мабуть, в цю вибірку й не попала, так як LAA 28 грудня не отримала. 29 грудня була вибірка спеціально для українців. І 29 грудня я отримала LAA і ще декілька людей з цього чату, які подавались по SWM. Тому я зробила такий висновок, можливо помиляюсь…
-
Люди писали, що інколи через два тижні після вибірки листи приходили.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто оновлював дані у the Skilled Worker Webform, зокрема інфо про новий закордонний паспорт. Де це там наклікати можна? Бо ось варіанти бачу я
-
Привіт. Не можу до кінця зрозуміти. Якщо професія по NOC 02 (72310) це учень столяра (apprentice carpenter)чи потрібно обов’язково мати професійні курси чи сертифікацію? Чи це лише для Квебеку потрібно?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка якщо закінчується термін дії паспорту через рік, влітку планую подавати документи на номінацію Поки чекатиму на номінацію я зможу в цей період продовжити паспорт. Консульство забирає паспорт на період продовження строку? Чи краще подаватися вже після отримання нового паспорту?
-
Подавайтесь з цим паспортом і паралельно зробіть новий