Імміграція до Манітоби
-
Хто вже подавався на family program, підкажіть то цілком можливо зробити самостійно ?, чи важко? і бажано допомога імміграц. консультанта ?
-
Добре
-
Немає різниці як ви отримаєте ту довідку,головне її отримати
-
@western9 Вам відомі випадки, коли довідка про несудимість з України була взята не з Дії, і не з офісу МВС — а через службу приватну? У мене трохи дурний випадок, через який я не можу Дією взагалі користуватися, ergo, ні довідку взяти, ні в МВС залогінитися.
-
Доброго дня! Почала заповнювати Expression of Interest, виникло два питання: 1. Трохи заплуталась в питанні: How many years of full-time work experience do you have in the past 5 years? Це досвід роботи з України + враховувати 6 міс в Канаді? 2. Якщо на данний момент трошки менше $10000 на рахунку (іду по SWO), чекаю ще 1 зарплатню, чи варто зараз подавати EOI, чи краще подавати після того, як уже точно $10000 будуть на рахунку?
-
Мені здається що ці кошти мають лежати на рахунку 3 міс, перед тим як подаєтесь. Я не впевнена, але уточніть краще. Може хто з учасників підтвердить.
-
Добре, дякую❤️
-
А якщо я накопичую ці кошти з кожної зарплатні вже більше 3 міс?
-
Через тиждень після ecopr отримали пластик поштою, але лише депендент :/ Підкажіть, чи це нормально чи друга картка загубилась?