До 31 березня будь який українець з CUAET візой може податись на продовження ворк перміту. Безкоштовно. Після 31 - скоріш за все теж зможе, але за гроші.
Без поняття. Я ж не знаю, як у вас там в коледжі базувалося завершення загальної шкільної освіти. У вас має бути атестат про завершення повної школи, його також видають у коледжі, дипломи з коледжу та універу. Порахуйте роки.
@western9 Доброго вечора підкажіть будь ласка 🙏
якщо закінчив коледж (вчився 4 роки після 9 класів), потім бакалавра (вчився 3 роки на основі коледжу), як подати на ЕОІ , як two post secondary programs чи three post secondary programs and more ?
Я вже знайшов шо робити
таке саме, як з українською довідкою, але в естонське консульство в оттаві її надсилати, і теж 45 cad оплата
ottawa.mfa.ee/issuing-the-certificates/
Навіть якщо українець ще не на федеральному етапі?
Просто якщо людина по cuaet і ще не подавались на імміграційну програму?
А на скільки продовжують приблизно?
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка чи я правильно заходжу на портал для заповнення аплікації після запрошення від провінції. Коли я дивлюся відео інструкцію там в верху екрану є вкладки від 1 до 9 а в мене немає.
Скажіть, будь ласка, якщо людина не знала цього і виїхала без work permit, чи можу я ій відвезти його? Це не буде порушенням з мого боку - везти чужий перміт, не знаєте?
Привіт, заповнюю форму ІММ0008 і там питання щодо проживання в інших країнах і закінчення immigration status, то я вказую коли я покинула країну чи вказування дату закінчення resident permit?