Імміграція до Манітоби
-
Рішення було позитивним?
-
Вітаю! Ситуація наступна: компанія в якій я працюю обʼєднується з іншою і буде змінено назву. Я так розумію що фактично це зміна роботодавця, правильно? Ми зараз на етапі очікування номінації. Коли я маю про це повідомити? Коли вже буде letter of employment з новою назвою?
-
Я знімала обмеження двічі. Вперше дали на той самий строк, через строк дії паспорта. Потім отримала новий паспорт і знову подалася на ворк перміт. Нічого, видали ще на 3 роки. Нічого не пояснювала чому вдруге подаюся на зняття, думаю було очевидно, раз видали довший перміт. Тому яка різниця знімав обмеження вже чи ні. Якщо було одразу на 3 роки, то знімай/не знімай обмеження, не видадуть на довше. По крайній мірі з усіх знайомих хто подавався, отримав з таким де строком, що і був.
-
Мені видали на три роки, але не від дати в'їзду, а від дати погодження перміту. Тобто на 2.5 роки, дефакто.
-
Доброго дня! А Ви в аплікації на новий ворк перміт вказували лише новий паспорт (ніде не зазначали про зміну паспорту)?
-
Друзі, питаюся для знайомої, яка планує прилетіли з Польщі. При реєстрації квитків, запросили деякі документи. Хто з таким зтикався чи треба робити при реєстрації на рейс - Canadian Travel Number - CTN і Known Traveler Number - KTN або numer redress. І чи треба оформлювати за 7 дол eTA якщо людина має канадську візу і діючу карту часового побуту?
-
Так і так. Подаюся.