Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Там чітко написано, вказувати роботу 6+ місяців. Все інше по бажанню можна записати і прикріпити додатковим поясненням. Я зробила так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Потрібна допомога в такому питанні. У моїх дітей паспорти на початку війни були прострочені , але ми могли виїхати з України , оскільки це було можливо. У Європі у нашому Консульстві дітям продовжили ці паспорти , тобто на наступній сторінці поклали штамп , що Термін дії продовжено (вказано до якого числа ), візи ми отримали вже після цього і відповідно візи теж у цих паспортах. На даний час ми в Канаді, в'їхали сюди без проблем. Якщо нам потрібно повернутися а Україну на місяць , чи не буде проблем з в'їздом назад ? Чи краще зробити нові паспорти і поставити візи у них ? Бо мені сказали , що еміграційні офіцери можуть не впустити дітей. Буду дуже вдячна за допомогу , бо це дуже важливо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Так це воно. Вказувати для обох, всі роботи, прикрипляти пояснення що бали за ці роботи не клеймите і підтвердити не можете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Nabatova
    wrote on last edited by
    Доброго дня Питання Після отримання LLA наступний етап це цей вірно? youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=61IYwwrhVrj1bnv6 Коли не основний аплікант також треба заповнити місця праці за останні 5 років? Вони також повинні бути більше ніж 6 місяців? Також с малим проміжком між працями? Якщо якась праця була неофіційна (у основного/ не основного апліканта)? Вказувати чи ні? А ще одне Я в Канаді мала вже першу працю але тільки 4 місяці Її не вказувати? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Я клеймила бали тільки за роботу в Канаді (і то не бали, а зв'язок через працю). Все інше надала інформацію щоб було видно чим я займалась і написала пояснення, що це просто для інформації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t616849760T Offline
    t616849760T Offline
    Биков Григорій
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хтось подавався нещодавно на новий study permit для неповнолітньої дитини? Одне з питань у формі: чи був зданий medical exam за останні 12 місяців? Якщо ставлю ні, то вони просять пройти його до подачі аплікації. Ми здавали 1,5 роки назад, коли прилетіли до Канади. Я так розумію, що він не канає? Чи можна підгрузити старий і якщо потрібно вони прийшлють запит на новий? І ще питання по оплаті. В інструкції написано, що є звільнення від оплати. Але не можу знайти посилання про це, щоб зробити скріншот та додати до заявки (бо там є відповідне поле для завантаження документу). Буду вдячний за відповіді!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valerii Rudenko
    wrote on last edited by
    Ви це пояснення прикріпляли , як окремий лист-пояснення ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    То на розсуд прикордонників зі сторони України. Вже були кейси, коли не випускали із України з подовженими паспортами. Бо в Україні можна оформити за тиждень-два нові документи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Саме так
    1 Reply Last reply
    0
  • t342602501T Offline
    t342602501T Offline
    Vіra Basystiuk
    wrote on last edited by
    Я так розумію, що можна в Україні виготовити нові паспорта. З ними виїжджати і в Канаду летіти з двома паспортами. І показувати і те і те. Вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Заповнюю форму на продовження WP. І в пункті з історією з роботи написано вказати інформацію за останні 10 років. Але місце лише для трьох робот є. Не розумію як цю інформацію, бо працював більше ніж рік а трьох роботах?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5049317643T Offline
    t5049317643T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка. Подаємося з дружиною на зняття обмежень з ворк перміту. Мед. огляд пройшли півтора роки тому. У питанні на те, чи є у нас мед. огляд не старше року відповіли ні. Тут у чаті нам сказали, що потім прикладемо фото тих, що є та їх зарахують. Але зараз дійшов до завантаження документів і там просто немає параметра для завантаження меду. огляду. У такому разі не завантажуємо?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Виїхати з України проблем не буде , до діти мають нові паспорти, які зробила пізніше . Хвилююся , чи у Канаді все буде добре . Бо віза стоїть у продовжених паспортах . Чи хтось може знає , чи довгий процес щоб поставити ще візу в нові паспорти ? Як це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Вітаю, заповнюю всі поїздки за останні 10 років, там написано your dependent children 18 years and older, я правильно розумію, якщо син молодше 18 років я на нього подорожі не заповнюю?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Доброго вечора ,підкажіть є люди які працюють в MPI або в страховій компанії?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Створити окремий документ із такою табличкою і додати всю інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    Пане @western9 що порадите
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юля К
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи роботодавець може надати ROE після звільнення, чи я тільки можу його з Сервіс Канада скачати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юля К
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.