Імміграція до Манітоби
-
Видихайте) Це нормально) Я так теж кілька місяців тому питала, і мені відписати, що час очікування 4-5 місяців. У мене теж так було, я подала на федералку 1 жовтня, і отримала першого мейла на початку січня. А от далі, все пішло дуже швидко, як я вам вище написала - щотижня новий лист із новим запитом
-
Доброго дня! Коли заповнюєш аплікацію на EOI, то що відповісти на питання Are you currently working in Manitoba on a temporary work permit?, якщо я зараз в пошуках нової роботи та збираюсь йти за swo. Шукала приклади заповнення, але там тільки є приклад, якщо ти звільнився і працюєш на нового роботодавця
-
От я теж так вчора подумала, а сьогодні вирішила перепитати, бо шось не сходиться 😅
-
Я просто перелякалася спочатку, бо думала, що це вже після AOR таке мовчання 4 місяці. Скоро прийде я думаю
-
Я власне далі і написала, що це ок, я просто вчора не вірно зрозуміла запитання.
-
А це хіба не ок? Я так розумію, що AOR ще не було. А очікування AOR і пів року ок
-
Дякую за відповідь! Там вказано, що треба відповідати Так. Це вірно навіть, якщо зараз не працюєш, а тільки шукаєш нову роботу?
-
@banofbot
-
I sell Revolut, WIse, Bunq, Stripe bank accounts. Contact: @L9IMA
-
Наскільки я памʼятаю , то для сво вказувати - ні , для свм- так . Передивіться відео з заповненням , там це обговорювали
-
Доброго дня, питання щодо медогляду при заповненнi заявки на подовження пермiту, медогляд пройшов бiльше року тому, Чи можно його застосовувати? та як правильно вiдповiсти на питання: "Чи проходили медогляд за останнiй рiк"? Я пам'ятаю що вже були такi подiбнi питання, Але не знайшов по чату, тому прошу вибачення що дублюю