Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
/довідка
-
Шкільна - 10 years Друга освіта - more then 3 years Від дати отримання диплому за 11 клас (повна шкільна освіта) рахуєте до закінчення університету. Скоріш за все у вас буде так
-
Наскільки я знаю, в коледжі 1 рік вивчали шкільну програму. В школі навчалася 9 класів. То разом вказувати 10 років навчання в школі?
-
Swm
-
Доброго вечора! Скажіть ,будь ласка, як оцінювати освіту при подачі заявки на express of interest, якщо я навчалася на бакалавра заочно, також маю диплом молодшого спеціаліста з коледжу та тільки 9 років в школі?
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає, плануємо їхати подавати документи на закордонні паспорти для дітей до Оттави, чи потрібна присутність дитини особисто якщо є 13 років, бо на сайті начебто тільки до 12 років можна без присутності. Чи я щось не так розумію.
-
Дякую
-
доброго вечора. підкажіть будь ласка, при заповненні аплікації expression of interest за програмою SWM у розділі досвід роботи, потрібно вказувати тільки досвід роботи, який можу підтвердити? Проблема в тому, що працював я на території, яка зараз окупована, а підприємство більше не існує. підтвердити цей досвід не можу, але якщо цей досвід не враховувати бали за досвід виходять набагато нижче, що звичайно прикро.
-
А хто підкаже скільки років шкільної освіти вказувати, якщо я закінчила 11 класів, але фізично це вийшло 10 років, бо після 3-ього класу переводили у той рік до 5-ого класу. Такий експеримент був
-
Добрий вечір. Шукаю інформацію про український паспорт , я не змінив фото в 25 (день народження був до початку війни в січні). Я так розумію фотографію в Канаді я не зможу змінити. Чи обовʼязково подавати цей паспорт при подачі на PR?
-
В мене теж були овертайми, то мені просто написали, що працювала full-time мінімум 40 годин на тиждень
-
Може бути 🤔
-
виписка з пенсійного фонду може бути підтвердженням праці, з Дії, ОК5