Імміграція до Манітоби
-
Ну можна також податись за SWO special measures for Ukrainians , і тоді в принципі бали неважливі взагалі, як і мінуси
-
Якщо у Вас виходить 700-800 після того, як Ви відняли, то проблем не має бути (Звичайно якщо не приїде ще 2000 людей з балом 999, тоді конкурс буде важчий) Далі коли Вас обрали та запропонували заповнити повну заявку, то по часу розгляду буде те саме, як і в усіх Звичайно Вам треба кращий settlement plan розписати, щоб було видно, что Ви щиро хочете тут залишитися
-
Якщо нема родичів, друзів, що вказувати?
-
Чи ви жартуєте? Памʼятаєте, що я запитувала в першому повідомленні?
-
У людей тут друзі, родичі, роботи, житло, клімат подобається
-
Теж чекаємо 6 міс та 2 тижні ) не втрачаємо надію 😢
-
Ооооот, це те ж те питання, яке я б хотіла задати людям, які на нього відповідали в заявці.
-
Бачте, це чат для самостійної імміграції. Тут немає консультантів, тисячі людей діляться своїм досвідом самостійної імміграції вже роками. І всі, хто відповідає вимогам провінції та має намір жити та працювати тут, отримують номінацію
-
Я ніде не була взагалі, крім Манітоби, жодної хвилини свого перебування в Канаді. Сім місяців чекаю) Ця теорія змови тут не спрацьовує 😁
-
Там треба буде вказати чого саме Манітоба? Щось таке, що змусило Вас кинути роботу, все інше і іншій провінції і приїхати сюди Звʼязок повинен бути міцнішим, ніж з іншою провінцією
-
Ні, все банально просто: в БС бал виріс з 78 (який був мені ок) до 100. Ворк перміту залишилось 1,4р
-
Інформація про вибірки immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Я спілкувалась з трьома, також друзі питали, в них схожа ситуація
-
Це вже суто Ваша справа. Чого Ви обрали саме Манітобу? (Це не претензія, а питання яке там буде) Можливо у Вас вже є запрошення на гарну роботу, або Ви хочете купити житло, або Ви дуже цікавитися лижним спортом
-
За пів року тут знайдете плюси цієї провінції, їх і розпишете. Я особисто спинитися не могла)))
-
Немає такої закономірності. Про квоти інфа абсолютно не відповідає дійсності, в цьому році Манітоба навіть не вибрала повністю свою квоту по номінаціях. Щось не те вам кажуть консультанти. Або ви не так зрозуміли
-
Ну, щоб про це знати, треба відкрити 😁
-
До речі, я Вам брешу, я була в Саскачевані 2 чи 3 тижні, не працювала, не вчилась, може тому так довго не відкривають😂
-
Усі аплікації на номінацію зараз розглядаються понад 6 місяців. Для порівняння: у першому кварталі 2023 року люди отримували номінації за 1-2 місяці. Однак, зараз, певно, вже половина українців у Манітобі подаються на номінації
-
Якщо у мене до середини березня не буде номінації, теж доведеться пробувати долю)
22 Jan 2023, 05:40
123781/231594
7 minutes ago