Імміграція до Манітоби
-
припустимо що до того часу впаде метеорит на землю, є ж така вірогідність також, правда? 😀
-
Доброго ранку, допустимо закон принятий… Мені потрібно прийти забрати паспорт з консульства, чи мені його видадуть?))) який шанс що не відмовлять і не попросять військові документи 😅 Заздалегідь дякую )
-
Вибачаюсь, що своїм не правильним формулюванням питання спровокував такий спір та суперечки
-
Це був жарт)
-
А може вони ще в групі десь серед нас?...
-
Так як всі паспорти - це власність держави, то можна допустити ще багато чого)) До прикладу, системного одночасного автоматичного анулювання документів, як то було вже в роблено Реєстром разочок 😁
-
Зараз на фоні законопроекту щодо мобілізації знову активізуються різні "продавці щастя", обіцяючи позитивні рішення з політичного притулку за $$$$$. Будьте дуже уважні. Слухання справ з надання політичного притулку відбуваються приватно. Деталей отримати неможливо. Чи подаються українці на політичний притулок в Канаді? Так, є одиничні випадки. Однак, отримати інформацію про причину прохання притулку та чому надали позитивне рішення неможливо. Якщо вам щось продають та обіцяють 100% гарантії - це шахраї.
-
Дуже люблю нашу державу . Коли була корупція в світі видаючи морських документів ,про яку знали всі від малу до велика . То вони ніфіга не робили . А тепер починають «любов до Батьківщини» ,звідки це може взятися ,якщо громадяни завжди відчували тиск і ганебне відношення з боку чиновників і держави . Зараз вони такі : « є обовʼязки перед державою» ,чому держави не виконує свої обовʼязки для громадян ? Чому ліки ,які мають бути безкоштовними для онкохворих недоступні ? Я вже мовчу про сотні інших кейсів ,де держава не виконує свої забовязання . Зробили фейковий законопроект якій дозволяв морякам виїзд за кордон(звісно він не працює ,тільки за гроші працює) . Свої мандати нехай анулюють , купка блогерів з слуги народу . Баканов то взагалі топ .
-
Я нічого не можу радити взагалі. Якщо у людини є постійне резидентство Канади, немає ніяких кримінальних справ по світу, то можна прожити в Канаді три роки, а потім податись на громадянство. Процес займає десь рік. Отримаєте громадянство - можна податись на канадський паспорт. Без ПР треба мати дійсний ворк перміт, який залежить від українського паспорта