Імміграція до Манітоби
-
Майже те саме хотіла написати, але потім згадала, що я ж "здалася". Постійно своїх учнів запитувала: звідки береться інформація в Інтернеті? До речі, раз, не пам'ятаю як, попала на російську вікіпедію, де було щось про Україну. Сміх з обуренням чергувалися. P.S. Прошу вибачення за off top.
-
Давайте! Я зроблю скрін і надішлю в цей чат з наголошеннями, що тільки мамонт діє з 7 лютого)
-
Якщо у вас є мамонт, я в долі! Соррі за оффтоп)
-
Sounds like startup. Зробимо компанію, яка єдина в світі робить правильний афідавіт для пр 😅
-
Якщо ні, то треба дзвонити
-
Перевірте в СРА, там і різні розділи і повинна бути інформація
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи можна податися на кліматичні виплати онлайн? Питаю, тому що в листопаді минулого року все заповнила і відправила поштою і досі не маю нічого (( Приїхала до Канади ще в квітні 2022. І думала, що на них потрібно подаватися разом із Child Benefits. Все заповнювала по відеоінструкції Дмитра. І на Child Benefits і на GST/HST і на Сlimate Action Incentive Payment. І досі ніхт нічого немає. В CRA account подалась онлайн на Child Benefits. Наразі інформація в обробці. А як бути з іншими виплатами не знаю. Допоможіть, будь ласка. Можливо хтось щось порадить. Дякую.
-
Щось я не бачу нічого схожого в останніх повідомленнях про імміграцію. Ця ж група створена група для імміграції?
-
Нашо нам той мамонт, головне маркетинг і правильна стаття на вікіпедії 😉
-
Подзвоніть і скоро приїдуть виплати
-
В мене так само було
-
Вони запитають ваш дохід за 23,22 і 21
-
То дзвоніть
-
Часами вони пишуть що не можуть порахувати ваш дохід до приїзду в Канаду