Імміграція до Манітоби
-
Думаю, це закономірно, адже дуже великий беклог і навіть якби вибірки проводились як завжди, це б не допомогло, просто втричі більше людей чекало б більше року на номінації. Це дуже логічна оптимізація, хоча для нас виглядає катастрофічно. Також думаю, що ближче до 2025 року, коли підходитиме термін закінчення перших пермітів по CUAET, урядом будуть прийматися рішення щодо тих, хто до того часу не пройде по економічній імміграції і по родинних звʼязках. І думаю, масово нас не висилатимуть - українці в переважній більшості шикарний імміграційний ресурс, перепрошую за формулювання: мову знають, як не знають - вчать швидко, забезпечують себе, витрат від уряду (як в тій же Німеччині) особливо не потребують, поводять себе в переважній більшості цивілізовано, в цілому симпатичні, приємні. Можливо, для подовження перміту зроблять більш жорсткі умови і це буде справедливо. Можливо, дадуть можливість подовжити перміти тим, хто хоча б на номінацію подався. Так наразі бачу, буде цікаво через півтора роки перечитати)
-
І ще думаю, в урядах (і федеральному, і провінційному) все бачать, розуміють проблему і здатні порахувати наслідки великих термінів розгляду. Ну в сенсі це не та ситуація, де ми тут всі при панічних атаках, а в уряді такі: що, які українці, вони ще тут? Ніхто не зацікавлений плодити нелегалів, звісно що там теж думають, що робити
-
Це гіпотеза, я нічого не знаю про такі плани в Манітобі)
-
До речі, вчора прочитала, що в Новій Скошії номінація приходить разом з листом-рекомендацією на подовження wp, і щоб подовжитись, їм не треба чекати AOR. Можливо, у нас теж щось подібне зроблять, хто знає
-
У мене мова була CELPIP 7, це було 8 місяців тому назад якщо не помиляюсь, але діло не вмові. А в мотиваційній мотивації, я вважаю треба не сідити і чекате, а треба з завтрашнього дня починати нове життя, вставати у 4 ранці, і йти робити справи. Ти ще не у листу форбс то це найкраща мотивація 🫠 Якщо чесно мене більш бентежить факт що якби то може звучить трішки нагло, але багато українців приїхали саме сюди, тому що программа не складна, вона і зараз не складна, але вона не рушиться вже близько 4 місяців. Є надія, невеличка, що після березня, коли по КУАЕТ вже не прелітити, щось викатять. Бо коли неможно було більше подаватися на візу то відразу =появилась у той же день програма по родичам. Але, але, але ви розуміїти у чому справа, міністр імміграції, якщо не помиляюсь, сказав, що ми не можемо забрати у України громодян і раздавати ПР і мені здається у цьому може бути причина, бо пан Зеленський попросив не давати таких програм, це начебто логично. Так що я маю дуже малу надію що буде "халява", а конкуренція за ПР буде напроти рости.
-
Та можна, але його чекати півроку, для багатьох ці півроку вже будуть критичними
-
Так після АОР можна і так за певних умов
-
-
Ви ж не з Манітоби, якщо не помиляюсь? В Манітобі зараз тільки номінація 9-12 місяців, не сипте нам сіль, будь ласка, на рани і взагалі нікуди не сипте) ми тут в режимі очікування всі живемо
-
Номінація+АОР- до 10 місяців. Такі реалії сьогодення
-
Це не має сенсу. Ну шо форсити, ну там же не тупі люди, які самі і видали ці перміти, навіщо тиснути, та ще й з лише емоційними аргументами, всі чудово знають, що абсолютно у всіх ще більше року терміну перебування