Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Отут
-
Доброго дня! Хелп🙏🙏 Коли подали на номінацію та після того хочете докріпити документи. (в мене їх 6 штук, +6 перекладів) P.S. То додаткові документи, але вважаю за потрібне додати. Основні спочатку прикріпили. Коли загружаю -після 5 шт сторінка не дійсна з переглядом аккаунту. А десь через добу знову можна грузити. Це що значить? Що те, що загрузила, надіслано? Це єдиний шлях догрузити документи? Тобто, розбити на 3 спроби в різні дні? Чи щось не так роблю? Там же немає сабміт документів. І нема повідомлень, що отримано. Не розумію , чи послала
-
Основна суть питання. Як додати одночасно всі 12 файлів? І як зрозуміти, що надіслано?
-
Я так робила двічі. Думала, глюк сторінки. А виходить, що напевне , відправилось. Хто тут додавав документи?
-
А чим допоможе, 300 DPI це досить велика роздільна здатність
-
Коли великий обсяг сторінок, розмір завеликий, навіть після стискання. І не хочеться розбивати файл на частини
-
Відправте через пошту, але обов'язково вкажіть #mpnp application [email protected]
-
Добре, спитаю інакше) Це означає, що додаткові документи загрузились?
-
А чи не знаєте, якщо на пошту, чи буде відповідь, що отримано?
-
Дуже дякую! Бо я засмутилася. Що якимись кусками документи відправились. Там вони відносяться до служби. Бо Employee letter вкрай важко взяти. Все, що було з собою, вирішили додати, типу накази про звільнення , трудову, воєнний квиток. Бали за роботу в Україні не брали. Я переживаю, що на пальцях про таку роботу розказати-мало. Хоч якісь докази. Тож ідеально всі 12 разом надіслати. Пошта -гарний варіант, дякую .
-
Я не знаю, скільки у вас сторінок. Я перекладала рішення про розлучення, 5 сторінок, тексту багато плюс оригінал. Все було добре після стискання. Просто порада Але розбити на 2 частини документ точно можна. Підписуйте у форматі Прізвище-Ім'я-Назва документу-1(або2) і т.д.
-
immigratemanitoba.com/notices/