Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Eduard Fishchenko
    wrote on last edited by
    Я заповнив і вислав
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    Таке питання, а номінація приходить на головного апліканта тільки, чи там мають бути вписані всі члени родини?
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    Це вже не вперше, що зі мною щось трапляється, чого не було раніше Дуже цікавий кейс, сподіваюсь, буде успішний 😂 Поділюсь як пройдемо))
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    Там всі
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Може паспорти хочуть всі сторінки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Перший раз тут таке пишуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    І, ще питання, вже другий раз повертають заявку на федеральний етап за причиною: there are missing documents and/or information. Інструкцій немає, але я ще раз переробила всі форми, на яких була позначка incomplete, попросила знайомих перевірити - ніби має бути все чітко (хоча і до цього помилок не було - все перевірено по декілька разів). Питання по proof of status, там де просто треба загрузити документи підтвердження. Там загружені наші паспорти з візами і ворк перміти, під кожним документом пише що він інкомпліт. Але це ж просто звичайні скани, в хорошій якості, я не розумію що може бути з ними не так. У когось таке траплялося?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata
    wrote on last edited by
    Але номінації деяким людям дають швидко навіть зараз. Одній моїй знайомій з громадянством Індії недавно дали номінацію через 25 днів після вибірки. Вона подавалась по SWM
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так і роблять )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Що я думаю - так це те, що ті сімʼї і так могли самі подаватися і всього їм вистачало, а консультант сказав, що не вистачить їм балів, а вона зробить так, щоб вистачило
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Це міфи ще не такі страшні, я сьогодні чула ситуацію, де консультант обіцяв «підняти бали», якщо не вистачає для вибірки, «зробити так, що на федеральному етапі, коли запросять англійську-можна буде все одно не здавати», який може набрати когось с мпнп та зробити так, щоб вибрали з пулу Це моя знайома розповіла, що 2 сімʼї яких вона особисто знає через цього консультанта вже отримали номінації 🫨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Із наближенням дати закінчення переваг програми 🇨🇦🇺🇦CUAET та Post-CUAET measures, у зацікавлених осіб виникає багато запитань щодо отримання статусу Worker, його продовження тощо. ✳️Розглянемо декілька найбільш розповсюджених: ❓️Збираюсь приїхати до 31 березня. Чи видадуть мені Work Permit в аеропорту❓️ 🅰️ Залежить від наступних факторів: ✅️Скоріше за все ТАК, якщо візу ви отримали саме по програмі CUAET, і вам на пошту прийшов лист-підтвердження (letter of introduction) зі штрихкодом. ❌️Скоріше за все НІ, якщо візу ви отримали до відкриття програми, або після припинення прийому заявок по CUAET за межами Канади 15.07.2023. В цьому випадку потрібно подавати заявку на Work Permit онлайн. ❓️ Термін дії Work Permit рахується від моменту фактичного отримання в аеропорту чи співпадає з терміном дії візи або з датою, вказаною в letter of introduction❓️ 🅰️ Рахується з дня отримання в аеропорту. Видається максимум на 3 роки, або до кінця дії паспорту, якщо паспорт закінчується менше ніж через 3 роки. ❓️ Якщо необхідно буде подавати на Work Permit онлайн, скільки часу чекати на рішення? Як і де подати заявку❓️ 🅰️ Офіційні строки обробки вказані на сайті IRCC: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html В залежності від вашої ситуації, заявку можуть розглянути швидше, але краще розраховувати на розгляд до 5-6-ти місяців. Зауважте⚠️, що ви не зможете працювати, поки не отримаєте оригінал Work Permit. Подавати заявку зсередини❗️ Канади до 31.03.2024 за цим посиланням: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html ❓️ Чи потрібно проходити медогляд, якщо я планую отримати Work Permit та повернутися на деякий час до попередньої країни перебування? Чи зможу скористатися дозволом при поверненні до Канади через декілька місяців, рік, півтора тощо❓️ 🅰️ Медогляд обов'язково необхідно пройти на протязі 90 днів незалежно від ваших подальших планів. Якщо цього не зробити, ваш дозвіл на роботу офіцер може анулювати через невиповнення вимог IRCC. Посилання на список уповноваженх лікарів: secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home ❓️ Чи можна подати на продовження Work Permit, якщо мій перший дозвіл було видано на повних 3 роки❓️ 🅰️ Ні, програма передбачає 3 роки у сукупності, тобто подати на продовження можна лише той дозвіл, який було видано менше ніж на 3 роки, через, наприклад, обмежену дію паспорту. Всі випадки отримання нового дозволу після продовження ще на 3 роки є винятками, на які розраховувати однозначно не варто. ❓️ В мене віза з позначкою Worker (W-1), яка діє до, наприклад, 2025 року. Чи зможу я отримати Work Permit, якщо заїду після 31.03.2024❓️ Чи зможу я взагалі заїхати в Канаду після цієї дати, та на яких умовах❓️ 🅰️ На сьогоднішній день 31 березня оголошено датою закінчення іміграційних переваг CUAET та Post-CUAET measures. Ви зможете заїхати в Канаду пізніше з діючою візою у паспорті (ваша віза не анулюється), але на умовах туриста (visitor), з правом перебувати в країні максимум 6 місяців з дати перетину кордону. Отримати Work Permit в аеропорту, або подати заявку онлайн після 31 березня можливості не буде. .
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    MPNP та IRCC це різні органи. Так, MPNP може швидше розглядати якісь справи, зважаючи на певні професії та приорітети провінції, але це не означає, що IRCC так само це буде робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    Таке питання, а номінація приходить на головного апліканта тільки, чи там мають бути вписані всі члени родини?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка: Коло писали в IRCC кризові форму щодо дітей, то як це робили? Щодо дорослих ясно. Головний аплікант. Написати ситуацію та UKRAINE 2022 А дитину?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Як це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    alina igorevna
    wrote on last edited by
    доброго вечора, підкажіть, коли планується наступна вибірка по swm? по swo в кінці місяця, я так розумію слід очікувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Нема різниці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Усі, кого вказували
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    Там я подала аплікації на зняття обмежень ворк перміт. 2 дорослих, 1 дитина, 3 роки Відповідно, з одного особистого кабінету. Коли написала в кризову форму (не лише щоб вказати 2022, адже не дуже спішимо, а й щоб додати медичні огляди. Я не могла знайти, а потім знайшла , коли заявка була відправлена) Отже, вибрала ось так (на фото) Та на кожного заповнила. Прийшов лист , відповідь
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags