Імміграція до Манітоби
-
В закріплених повідомленнях є вимоги до кандидатів по спрощеній програмі. Порівняйте їх з вимогами загальної програми на офіційному сайті. Глянете, що виходить.
-
А про візу cuaet? Там примітив порівняно з PR. А питань … і кожен день по 100 разів одне і те саме. Шукають, хто за гроші заповнить
-
Мені здається ви не дуже ретельно прочитали послаблені умови манітобської програми для українців. Чи ви порівнювали, що треба було зробити кандидатам до війни з тим що зараз?
-
Насправді, імміграційна програма Манітоби досить проста, нема жодних підводних каменів. Людина, яка знає мову на 4-5, без проблем сама заповнює всі документи. Для чого вам всім імміграційний консультант, не відомо. ВСЯ НЕОБХІДНА інформація є у закріплених повідомленнях.
-
Не космічні) багато людей і до війни без такого полегшення іммігрували. Просто коли приїжджаєте в Канаду по CUAET обираєте собі найбільш зручний імміграційний шлях і підтягуєте за ці три роки потрібні напрямки для подачі на PR🤷🏻♀️ Я скажу навіть, що з CUAET шлях до імміграції став неймовірно простіше ніж був до війни.
-
Але ж уряд розуміє, що якщо так легко запускають, то людина пропрацював три роки і влаштував своє життя, навряд чи захоче знову щось змінювати і їхати з країни, і їй необхідно буде отримувати надалі документи, які дозволять офіційно залишитися , але це буде можливо лише за "космічними" умовами провінційних або федеральної програми . Сподіваюся,що уряд все ж таки змінить або полегшить умови :)
-
Салют Хто має контакти перевіреного еміграційного консультанта ???
-
Мене все влаштовує. Я відповіла на питання чому в аеропорті не видають PR🙈