Імміграція до Манітоби
-
5 лютого? Я з 5 січня чекаю. І писала, і дзвонила 🤷♀ таке відчуття, що спеціально відклали
-
Я відправила дані 5 січня, 5 лютого написала, що вже чекаю місяць, будь ласка, мій старший син випускається,зі,школи , треба подавати документи у коледж і т.д. Лист прийшов того ж дня, що все по плану, не перейматесь, чекайте. Дзвонила 13 лютого, все те саме. До 29 жовтня термін дії, в них все ок
-
Ні, жодних проблем.
-
В мене теж так було. Український номер телефону втратила. Тому пишете їм в чат, щоб відновити доступ в приват 24. Номер телефону можна змінити на будь-який. Працівник банку зробить відео дзвінок і попросить Вас показати свій паспорт. Після цього відновлять доступ до приват 24.
-
Підсумовуючи мою історію, завжди так: "Плив, поив, на березі всра*ся". Знаю, що в кінці кінців отримаю такий бажаний Пр, але присмак **вна лишеться 🙈🙈🙈 сорі, вже накипіло до не можу
-
Ксюша, бажаю вам якнайскорішого вирішення питання. Дуже розумію вас, в мене завжди приблизно так само). А в знайомих ще зараз ситуація, що вже вдруге приходить повідомлення, що фото не підходить на ПР картку))). Причому роблять все по інструкціі - розміри, якість тощо. Одній людині з сімʼї вже прийшла карточка, а другу оце вже 1.5 місяці мурижать. Вони вже навіть другий раз фото переробили в стейплс. І головне, що конкретно не вказано, що не так, лиш список того, що може бути неправильно , такий самий як на сайті. Вони не можуть зрозуміти, що не так. І між кожним ʼдозапитомʼ по 3 тижні.
-
А що говорити? Я вже все сказала, написала. Те ж саме повторювати їм, не думаю, що вони у захваті від того. Адже вони за своїми термінами не запізнюються 🤷♀
-
Дякую 🙏 Всім бажаю терпіння, бо процес іміграції тяжкий у плані очікування, і ніколи не знаєш, що вони захочуть від тебе ще
-
Та перевіряю портал щодня, якщо мейл був пропущений. Але, ні, все так само поки що
-
О Господи! Отож бо й воно, очикуєш вічність, а потім щось невірно 🤦♀🤦♀🤦♀ дякую, я знаю, що не в мене одній таке, але то мабуть вже зимова депресія чи бозна що. Майже 2 роки без відпустки 🤪🤪