Імміграція до Манітоби
-
Ну не треба так знецінювати їх роботу. Вони ж не шахраї, якщо консультант працює офіційно і в нього є ліцензія , то це його хліб , який дається теж нелегко. Бо люди також бувають різні. Не всі навіть рідною мовою можуть в бюрократичних штуках розібратися. Комусь дуже важко дається написати settlement plan, хтось потребує порад. Це теж велика робота та відповідальність. Я безкоштовно допомагаю друзям та родичам, але я дуже втомлююся від цього. І за 100 доларів точно не робила би цю роботу.
-
На тому ж каналі є відео про зняття обмежень з ворк перміт. Пролистайте канал
-
А потім ще на тебе повісять відповідальність за misrepresentation, в якій самі і винні) я хотіла заглибитись в цю сферу і отримати ліцензію імміграційного консультанта, але подала документи на номінацію для себе і передумала. А іноді читаю деякі питання з чату і розумію, що ні, дякую, не придумали ще такої ціни, за яку я б була рада цим займатися
-
я не знецінюю роботу імміграційних консультантів, вони теж є різні і володіють різними знаннями але вважаю, що 400$ за еоі це обʼєктивно забагато і коли у людини дійсно самий звичайний кейс, мені здається 4000$ не варті того хоча вибір у кожного свій, звісно та і якщо існує попит, то існує і пропозиція
-
Це для вас так. Не всі люди такі. Не всім легко розібратися і це нормально. Ще спокон віку люди платили за оформлення віз , а це взагалі справа на 20 хвилин , а тут імміграція. Ви просто зробіть безкоштовно супровід повний від консультації до допомоги по документам і отримання ПР комусь з друзів , ви самі потім і за 4к не захочете це робити))
-
Зате вас постійно будуть тримати за руку і заспокоювати :)
-
Для вас не варті, ви робите самостійно. Навіщо знецінювати роботу інших? Я не консультант, якщо що) мене просто тригерить знецінення чужої роботи в будь-якому вигляді
-
В Альберті справи не кращі 😬
-
Та де я знецінюю роботу інших? Кожна робота має гідно оплачуватися. Я кажу конкретний випадок якщо у людини є час і можливість ознайомитися самостійно і вона має не складний кейс, особисто на мою власну думку, то така сума грошей не є того вартою Правильно підмітили вище, що це дійсно довгий процес і кошти не лише за анкету якусь конкретно. Але я знаю консультанантів як добре кваліфікованих, так і не дуже. І деякі беруть 400$ за еоі, і це все, немає ніякого звʼязку з клієнтом абощо. ЕОІ подали, забули, все. Так само як ВП за 400$. Подали забули чекайте. Такі консультанти саме гребуть гроші Мої знайомі взяли консультанта і він взагалі з ними на зв’язок не виходить, вже самі більше опрацювали інформації, чим від нього отримали А є такі що беруть 400$ за консультацію і дійсно стільки всього порадять, що окупиться наперед і гроші ці і нерви
-
Та в будь-якій професії є люди більш і менш кваліфіковані. За такою логікою за що ми платим лікарям, вони не несуть ніякої відповідальності, помреш - не помреш, сидиш чекаєш. Коли я подавала на візу і ділилась своїм досвідом у дуже великій фб групі з цієї теми, мені в особисті писали такі запитання, що я взагалі не знаю, як ці люди до повноліття дожили з таким рівнем IQ, I’m sorry за різкість. І всі ці люди - клієнти консультантів. Я вважаю після цього досвіду, що у консультантів має бути спецстраховка на вивіз до лісу прооратись після робочого дня, а не шейм за високі ціни
-
Більше там на 100) Бо більше 5000 це і 100000 🤷♂️