Імміграція до Манітоби
-
Та сама ситуація. Втратити роботу зараз не хочу. Подавати на SWM? А де гарантія що роботодавець не звільнить за рік. Скільки випадків тут пишуть, що заільнив роботодавець. І що тоді робити. Все з початку починати? Може можна якось договір переробити
-
Дякую
-
Так, станом на сьогодні, 4 роки.
-
Підкажіть будь ласка Якщо в Україні працювала з 17.01.2019 по 31.05.2022 Потім в Канаді з 02.02.2023 по зараз То це виходить 4 роки і 2 місяці , вірно ?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка Коли загружати документи питає оригінал і переклад Зрозуміло в оригінал оригінал , а переклад я маю на трьох листках прошитий Перший листок копія оригіналу і два інших листка переклад Мені треба загружати всі ці три листки ?
-
Доброго дня, наприкінці березня подаватимуся по свм, у мене 807 балів, чи вистачить цього щоб пройти? Або краще звільниться і податися по сво?
-
Хто клеймив master degree з дипломом спеціаліста, чи були у вас якісь додаткові запити чи питання від офіцерів?
-
Ми з дружиною були в Канаді, потім через місяць повернулися до Європи. Я встиг пройти медичний огляд а жінка ні . Що в такій ситуації робити ?
-
700 за людину (2 х23 кг включено)
-
Залишатися в Європі :)