Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, друзі. Можливо це питання вже було в групі. На номінацію потрібно подати дані про візу. Я їхала по ЕТА, візу в паспорт не вклеїла. Чи була в когось подібна ситуація, чи будуть з тим проблеми. Думаю, що подати на вкрейку візи вже не встигну.Щиро дякую!
-
Вітаємо, Anna Bogdanova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую, а не підкажете за питання вище стосовно продоаження ворк перміту: Якщо у мами та бабусі залишився рік ворк перміту, то чи можу я подати їх на продовження до 31.03 і яку причину краще вказати? Наразі я їх подала на ПР по новій програмі воз‘єднання родичів, але боюсь за рік не встигнути його отримати, а, наскільки я зрозуміла, bringing WP по цій програмі отримати неможна.
-
Дякую за відповідь
-
Щиро дякую, Ви мене заспокоїли!!!
-
Я зрозуміла, дякую. Чи є сенс їм як причину ще вказати зняття обмежень (ми не знімали до того), щоб мати більше шансів, що не відмовлять чи , з вашого досвіду, причина очікування рішення по програмі ПР теж має спрацювати для продовження терміну ворк перміту?
-
Так, по цій програмі і маю ворк
-
Тобто, можна і без візи?