Імміграція до Манітоби
-
Це знають навіть українські діти в школі
-
Так, але пан Дмитро дав посилання , де вказано, що після 31 березня це не реально зробити власникам віз CUAET. Те саме розказують блогери і так звані помічники еміграційних консультантів
-
Ви або мене не розумієте , або не хочете розуміти Моя дитина, в даний момент навчається в канадській школі. Його Study Permit закінчується в 2025 році, так як паспорт дітям видається на 4 роки. Мій Work Permit до 2026 року. Якщо я не отримаю PR до 2025 року, то мій син залишиться без Study Permit??? Паспорт я вже не встигаю фізично йому зробити , щоб до 31 березня продовжити синові Study)))
-
Я буду подавати. Так - так, ні - ні, бо щось я дуже хвилююся. Та в мене взагалі якась дивна ситуація, AOR вони отримали за 2 тижні, а от біометрику я оплачувала після і досі чекаю на запит після оплати, уже 3 міс пройшло. І дзвонила, і писала - нічого так і не змінилось поки(
-
Для вʼїзду я цікавлюсь для чоловічої статі , які зараз не мають можливості вʼїхати
-
В посиланні написано не для тих хто хоче вʼїхати, а для власників віз
-
Якщо будуть місця в готелях - поселять. Заздалегідь резервувати неможливо, реєстрація відбувається тільки в готелі
-
Ми AOR чекаємо, біометрію відразу оплатили. Подались 29 грудня, поки тиша…
-
Поселять. Місця є. Раніше бронювати не вийде, як і обирати сам готель.
-
Дякую 🙏 Моїм знайомим, вони маму подавали, за півтора місяці від подачі прийшов запит на біометрію… 🤷🏻♀️ Лишається тільки чекати 🙏
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка,у моєї доньки стаді перміт,зробила запит на ворк перміт,відсилають на біометрію в 14 років,але протягом 30 днів не встигаємо бо немає у Вінніпезі вільного часу в цей термін,що робити в такому випадку,можливо хтось мав таку ситуацію?