Імміграція до Манітоби
-
Не впевнений чи наявність родичів справді грає аж таку роль у бажанні залишитися в Манітобі чи взагалі в Канаді, як їй надає імміграційний офіс. Як на мене, то наявність стабільної і добре оплачуваної роботи значно вагоміший критерій. Знаю кількох людей, в яких тут є дуже близькі родичі, які вже давно з PR і дехто навіть з громадянством, і вони навіть нічого не хочуть чути про те, щоб отримувати PR в Канаді, хоча для них зараз шлях до PR, умовно кажучи, бульдозером прочищений і навіть не один. Поки розглядають можливість тільки просто попрацювати певний час. Поряд з цим, знаю людей, які тут вже рік чи півтора і хочуть тут залишитися, мають непогані роботи, чудово працюють, облаштували своє життя тут, але через певні обставини досі не пройшли вибірку (4 місяці лише чекають на вибірку) і, враховуючи які зараз високі бали і додаткові критерії, то шансів і бажання тут залишитися стає менше, бо часу все менше і менше.
-
Я маю двоюрідну бабу з Манітоби(серйозно),мені то якось поможе?))
-
Створіть ж мейл і зробіть форвардинг з укр нет knowledge.workspace.google.com/kb/how-to-configure-email-forwarding-in-gmail-000009476
-
😂 ну я ж для прикладу сказав. Меседж у тому, що MPNP має право самостійно впроваджувати додаткові критерії, без врахування нашої з вами думки. Вони виходять із потреб провінції у першу чергу, як короткотермінових, так і стратегічних. Наприклад, якщо завтра буде потреба у працівниках для готельної індустрії, вони без проблем зроблять додаткову вибірку для occupation specific selection по SWM.
-
Звертайтесь в церкви при пошуках
-
Та то ясно)) Останні тижні просто така напружена атмосфера тут в чатах(( А взагалі завжди на ВСІ випадки життя треба мати план В(С,D+)
-
Кузен мого прадіда іммігрував в середині 50-х до Канади, прожив фантастичне життя, видний діяч КУК в Саскачевані. Я знайшла цю інформацію буквально пару місяців тому, коли робила родове дерево, була шокована, навіть написала їм листа, попросила контакт, але мені ніхто не відповів, на жаль)
-
Дякую за відповідь
-
Але синові тільки 4 роки чи можна його додати до дружини аплікації?
-
Зрозумів дякую за відповідь