Імміграція до Манітоби
-
Допоможіть порадою, прийшов Portal 2 , побачила що в імені є помилка, як це виправити? Куди писати ?
-
Швидкий апостиль. Частина 2. 10. Йдемо до нотаріуса і отримуємо документи зі всіма печатками. 11. Йдемо в ODS. Не переплутайте з судом😂 перед ОДС буде каток і така площа невеличка. 12. Заходимо в основні двері і одразу наліво. Там будуть 2 черги вам у ліву. 13. Кажете що у вас аппоінтмент і вам видадуть бумажку з номерком. Можна прийти трошки раніше. Якшо вас 2є можете разом. Ми прийшли на 40хв раніше і нас прийняли. 14. Оплачуєте послуги апостилювання (96$ за 6 доків) 15. Відправляєте в Україну. Ми скористались Канада пост. Якшо будуть питання звертайтесь) Весь процес пройшов дуже швидко, і якби були рейси нормальні по часу, то можливо б і за 1 день могли б встигнути.
-
Швидкий апостиль, Частина 1. Поділюсь досвідом апостилювання довіреностей. Швидкий(2 дні, але реально було за 1 все зробити), але дорогий спосіб). 1. Звʼязатись з нотаріусом в Україні. 2. Попросити зразок потрібного документу. 3. Вставити свої данні та данні про закордонний паспорт. 4. Простий переклад на англійську. Я робив тут, було 1ше у гуглі. 5. Букаємо аппоінтмент у нотараріуса з Онтаріо. Я скористався послугами цього. Дуже мила жіночка. Все роздрукувала і пояснила. Одне шо, вона тільки англійською говорить. Вартість за 1 павер оф аторні +- 40$ з податками. Ми робили багато доків одразу, то вона ще знижку зробила. Всього за 6, ми заплатили 200$. В Манітобі, я платив 150$ за 1. 6. Букаємо аппоінтмент в ODS в Оттаві. Див скріни. Чого Оттава? Є прямий рейс, є багато слотів. 7. Бронюємо готель. Я зупинився тут. 327$ за 2 ночі. Є кухня, лівінг рум, принтер, зручно розташований від всього що треба, сніданок входить у вартість. 9. Летимо в Оттаву. (Я летів вест джет 700$ туди назад за 2х). #апостиль
-
Добрий день,порадьте ,будь ласка,з власного досвіду україномовного імміграційного консультанта по новій імміграційній програмі воззʼєднання сімʼї у місті Вінніпег,дякую.
-
Таке питання. Коли заповнювали в перше кліматичні там писали свій заробіток за 2023 рік, і ми його просто забули. Приблизно в злотих памʼятаю, але шо там писали не памʼятаю. Тепер при подачі Такси там потрібно вказати ту суму. Де я можу її отримати , дізнатися? Дякую.
-
Дякую)
-
Якщо подаватись на подовження вп,чи потрібно щось особисто від себе писати для офіцера що дуже потрібно ще на 3 роки вп,чи це зайве?🙈
-
Недовго, з 14 лютого. Але пошту по 100500 разів на день перевіряю 😂
-
Вам вже скоро ;)
-
Раніше, якщо я не помиляюся, так і було в анкеті "Select all connections to Manitoba that you have". А зараз бачу і не зовсім розумію, звідки таке доповнення про "or your spouse". Також на сторінці immigratemanitoba.com/immigrate/faq/eoi/ на питання "Does the information collected only apply to me or my spouse as well?" стоїть відповідь "Questions related to any connections to Canada or previous applications must be answered with yes if this applies to either you or your spouse." з явно виділеним "must". Тому і виникло це питання
-
Ну я таких випадків не знаю, щоб головний аплікант мав зв'язок виключно через дружину. Хіба тільки через close relatives. Хоча можу і бути. Пам'ятайте, що друзі мають дати гарантії, що вони вас знають і вони прожили у Манітобі у статусі ПР чи громадянином більше 1 року. Також вони підписують settlement plan part 2. Зараз запитаю MPNP.
-
Дякую.