Імміграція до Манітоби
-
Ви правильно зробили, що вирішили виготовити новий паспорт до прильоту в Канаду. Так, на старий паспорт дитини, який ще дійсний, дадуть візітор рекорд або стаді перміт до кінця дії паспорту. Як отримаєте новий паспорт фізично і матимете постійну адресу, подастеся на новий візітор рекорд чи стаді перміт зсередини Канади — він прийде поштою. Але зважте на терміни розгляду заявок і не затягуйте з тим процесом.
-
В мене було так, 10 січня ecopr 1 лютого офіцери зайшли подивитись нашу справу, чоловікові одобрили фотку, мені ні, хоча в одному місці в один час зроблені і однаково загружені Таким чином чоловіку ще через день вже відправили поштою картку А я чекала до 13 лютого щоб ще раз хтось подивився, то вже одобрили, і мою в той самий день як одобрили відправили поштою, дуже швидко зробили, ну і йшли картки десь 5-6 робочих днів
-
Здраствуйте.Есть возможность пассивно зарабатывать из дома. Новое направление в сфере крипт0валют (Р2Р-Tradіng) Можно работать с любого устройства Только 18 + Предоставляю бесплатное обучение Средний доход 1000$ или 80.500р. в неделю Пиши мне @endryu1997 Л.С. , и я отправлю всю необходимую информацию
-
Пигіть на імейл. Мені у грудні чітко через 2 тижні відповідали. Я писала їм двічі за свої зміни. І дзвоніть, дзвоніть 🙏🙏 ви, мабуть, вже з номінацією. А там термін 6 місяців подаватися на федеральний етап.
-
-
Введіть назву групи в телеграм, і знайдете цю группу