Імміграція до Манітоби
-
Перепрошую за уточнення. Тобто на номінації ми вказуємо тільки аліменти як "борг", але інформацію по дитині і попередніх шлюбах не вказуємо, вірно? Якщо у нас були попередні шлюби, то шлюбні сертифікати та про розлучення ми повинні загрузити на номінацію? І немає значення, чи змінювалось прізвище чи ні? Вірно? Дуже дякую за вашу відповідь!
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Вітаємо, Діана Бортник! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Нормально. Є знайомі, які вже 4 місяці чекають. Зараз вибірки рідше проводяться і часто з додатковими умовами. Просто чекати. Або робити щось (якщо це можливо), щоб покращити бали.
-
Чи можете ви підказати (можливо знаєте такі ж випадки) як визначити суму аліментів, якщо немає жодних договорів/письмових угод/судових та інших рішень? Чи потрібно скласти будь-яку чи не будь-яку письмову угоду з мамою доньки чи можна вказати суму, виходячи з усної домовленості з мамою дочки?
-
Доброго вечора Мій знайомий приїжджає у березні і везе із собою кеш у еквіваленті приблизно 15 тис євро Можете порадити як правильно подати декларацію в аеропорту на цю суму? Чи як правильно повідомити про це по прильоту? І чи не буде обкладатися податком усе, що зверху 10 тис? Дякую усім, хто відгукнеться