Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго дня! У мене є питання: Для того щоб набрати 60 балів треба мати досвід роботи в Україні(чи будь-де) від 1 року та півроку фулл-тайм в Манітобі? Я тільки закінчила навчання, тому досвіду роботи нема. Краще подаватися тоді не через півроку, а через рок після праці тут? Та якщо в мене отримано бакалавра в Україні, то це треба евалювати диплом щоб набрати бали?
-
Офіційна інформація. З 1 жовтня не обов’язково.
-
Доброго вечора! Скажіть, треба робити завірений нотаріусом переклад свідотства сину 16 років для Канади?
-
Starting October 1, 2022, all COVID-19 border requirements, including vaccination, mandatory use of ArriveCAN, and any testing and quarantine/isolation requirements will end for all travellers entering Canada whether by land, air or sea.
-
www.canada.ca/en/border-services-agency/services/arrivecan.html
-
Підскажіть, будь ласка, arrivecan на дітей 10 і 11 років теж треба заповнити, чи тільки на дорослих?
-
Ой сорі, то я да паспорт написала
-
На візу подаєте онлайн Потім відправляєте паспорт, як погодять Думаю в середині Канади то швидше буде
-
Він ставить штампік при вас і все
-
У консула 5 хвилин
-
Можливо маєте інформацію скільки часу займає продовження візи? Це ж потрібно здати паспорт
-
28-30 вересня як раз буде тут
-
Подовжити можна в Канаді в консульстві в Торонто або Едмонтон . Періодично у Вінніпег приїжджає цей консул. У нього можна і подовжити паспорт
-
Хто знає о котрій годині почне працювати консул 28.09?
-
Коли будете летіти?