Імміграція до Манітоби
-
Якщо я подалася на SWM, то якщо всі критерії співпадають, я можу проскакувати в цій вибірці?
-
Потрібно здавати, якщо не набираєте 60 балів
-
Я просто подалася на SWM , маю 730 балів (англ не здавала, бо маю NOC 13110), і ніби як раніше цих балів вистачало. Тепер треба бігти додавати англійську?
-
Дякую! Буду готуватися до здачі.
-
Дякую
-
Але для спецвибірки, англійська мінімум на 4 (поки що) є умовою
-
64...
-
30 January
-
Доброго дня, 2 місяці тому подали анкету зацікавленості і поки тиша, в чоловіка NOC, який, як я розумію, дає змогу подаватися без англійської, але щось я переживаю і думаю може з англійською процес біде швидше, як додаткові бали… Чи може він зараз піти його здати та змінити інформацію в анкеті?
-
Підкажіть будь ласочка ще одне питання З приводу виписки з банку Канади Я маю взяти виписку за листопад грудень та січень вірно? Якщо я хочу скоро податись на номінацію Та ще я вказала в еоі одну суму Але наразі є більше Якщо я вкажу більше то вся ця сума буде «заморожена» на час отримання пр? Чи краще взяти виписку де конкретно вказано ту суму яку я сабмітила і була готова закрити очі на те що вона буде заморожена
-
Через 48 годин Ваша заявка буде виглядати так само. Не пугайтеся))) Вам потрібно спочатку як би ще раз заповнити все теж саме (як на ЕОІ), а потім там відкриються всі сторінки