Імміграція до Манітоби
-
Не більше ніж за 2 місяці до закінчення строку дії
-
Вітаємо, Iryna Bolshakova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Виходить таки 3 роки?(( Якщо заповнюючи анкету вказали 4 роки? Виходить інформація не вірна. Не під скажете як бути в цьому випадку? Відхиляти заявку і подавати анкету заново з трьома роками досвіду?
-
Наскільки розумію можливість зробити подовження мінімум з 3 місяці до кінцевого строку?
-
Зрозуміла Тоді будемо просити референс з компанії #2 за обидва філіали, нехай просто вкажуть, що була зміна посади всередині компанії. І канадський перехід з фірми на фірму спробуємо заклеймити як рік і написати прохання/пояснення, що там всього 1 робочий день був перерви по суті. Дуже вам дякую, все стало трохи зрозуміліше )
-
Сфера одна
-
Але ж як спробувати пояснити якщо перерва між працями не день і не тиждень? ( Я буду намагатись в один рік зібрати пів року з Чехії і пів року з Канади Можливо є якісь думки пане @western9 з цього приводу? ( Як так донести до офіцера ?( Вже отримала лла дуже шкода буде не спробувати Я знаю що вам ця ідея не до душі але все ж таки
-
Добрий вечір порадьте будь ласка бухгалтера
-
доброго вечора, таке питання: якщо 8 років навчалась в одній школі, на 9 клас перейшла в ліцей та свідоцтво отримала там, а на 11 клас повернулась до школи та отримала атестат та додаток вже зі школи - чи можна взагалі не вказувати ліцей, а вказати 11 років в школі? 🤔
-
і ще питання про довідку з місця роботи в Канаді для НЕ головного апліканта - потрібно брати її? якщо мій чоловік головний аплікант, а я просто йду як сімʼя, мені потрібно взяти довідку також?