Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    В листі який вони присилають після вираження зацікавленості , вказано якщо інформація змінилась , або вона не точна , треба написати їм і відмінити стару заявку . І створювати нову
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо це змінює ваші бали нижче 60 кваліфікаційних балів, то так, ви не можете заповнити анкету на номінацію. Якщо вище 60 балів все одно, то напевне запитайте MPNP. Адже вибірка була для українців виключно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Oksana Fedasiuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t384705157T Offline
    t384705157T Offline
    Helena
    wrote on last edited by
    Підкажіть, отримала від провінції оновлену Letter of approval. Але не розумію, на сайті в аплікації федерального етапу немає куди додавати документи і зміни. Статус Submitted і є тільки опція Create new application
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Вибачте , помилилась , дійсно стаж потрібно рахувати від EOI. Так виходить у вас 3 роки , треба перероблювати заявку .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    У мене 2010 рiк.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    немає жодної зворотної дії, просто в Україні скасували "спецiалiст", всі, хто отримав спеціалістів до 2016 року, зараховуються як магістри. Можна додати, що університет має акредитацію на магістрів (це можна знайти на сайті університету та додатково перекласти).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Ковтик
    wrote on last edited by
    Та це зрозуміло, я просто думав, що роки рахуються по іншому, що 3р і 9 міс. + 10 міс = 4р і 7 міс, а не 3р, але якщо так то мій косяк, нічого не зробиш.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо це була робота в одній сфері, то можна просити зарахувати. Спробувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Ковтик
    wrote on last edited by
    68 балів 2 бали мінусує, але ж я подавався по SWM, і там набирав 842, якщо 3 роки то 824. І робота не в одній сфері. Я не знаю, що краще спробувати податись, чи відхилити і зачекати 2 місяці набрати 4 роки і податись ще раз?
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Я правильно розумію це повідомлення . Що, стаж закріплюється за датою подачі ЕОI , навіщо тоді слідкувати за стажем , якщо він не змінюється . У мене просто , зараз є 3 роки , а в квітні вже буде 2, якщо треба буде рахувати з дати коли мене наприклад виберуть . Не розумію до кінця , чи треба стежити за стажем чи я його вже закріпила тією датою коли подавала EOI?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Якщо виходить 66 все одно, то скористайтеся порадою Василя - запитайте MPNP, можуть дозволити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Він не закріплюється. Уважно прочитайте ще раз 3-4 речення того повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Ну я так і зрозуміла . Тобто я буду вказувати досвід на момент подачі вже на номінацію документів , тобто може стати менший , в мене наприклад в квітні стане менше , але я можу зачекати місяць , і в травні , стане знов такий як був , і тоді подавати документи .?я вже подала EOI
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Ковтик
    wrote on last edited by
    А як їх питати, писати емейл чи дзвонити кудись?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Ковтик
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Просто якщо до квітня не отримаєте LAA, то змініть інформацію. В травні знову змінюйте. І так з кожним чинником, що змінює бал.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    immigratemanitoba.com/contact/
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, ІРИНА ТЕЛІЖИН! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Андрей, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags