Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть. Якщо видали ворк перміт з позначкою manitoba NES , в інших провінціях я немаю права працювати ?
-
Доброго вечора! Будь ласка підкажіть,у доньки (17 років) дія паспорта закінчується 12 березня,є новий паспорт,вже є новий ворк перміт,чекаємо на поновлення візи. Питання полягає : Треба мені подавати дані про податки а там потрібний SIN,я почала його шукати і побачила що він теж виданий до 12 березня… Що робити? де його можна поновити? і чи можна? Дякую
-
Імхо. Це скоріш виключення аніж правило. І для такої перевірки в них є якісь вагоміші підстави ніж наявність другого закордонного паспорту.
-
тобто приїхати туди треба з донькою? чи можна самій… Які документи треба мати для цього? дякую
-
Чи рахується в заявкі EOI мій досвід роботи за кордонами Канади? Тобто якщо я вкажу що у мене є рік досвіду за останні 5 років. Дякую
-
Поясніть, будь ласка: я правильно розумію, що у разі потреби зможу подовжити ворк перміт під свого роботодавця, навіть якщо він не є LMIA?
-
Верхньої межі немає. Ми чекаємо вже 10 місяців
-
зрозуміла. Дякую Вам .
-
Анна а в новому паспорті у Вас вже була віза? бо в нас ще не має(((,подалися ще перед новим роком і все ніяк не прийде той лист з яким треба відправляти паспорт на вклейку візи
-
дякую!