Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 306.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви були співвласником? Чи фултайм? Враховується виключно фултайм робота. Вже є один цікавий випадок, коли людина клеймила фултайм, хоча була засновником ТОВ в Україні, яке фактично не працювало останні 5 років. Клеймила максимальні бали у факторі 3. Номінацію отримали, але IRCC дало запит на податкові документи і дати пояснення щодо працевлаштування у ТОВ. От такі справи. Людина вирішила відкликати аплікацію на ПР, відповідно всі кошти втратила. Зараз наново все буде подати , в тому числі на номінацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t883548405T Offline
    t883548405T Offline
    Taras Kravchuk
    wrote on last edited by
    Я тільки починаю розбиратися з усіма кейсами з приводу міграційного процесу, але мені чомусь здається що референса буде не достатньо, тому і питаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Дякую. Щодо відправки мені нового паперового воркперміту тільки дзвонити їм, вірно? У заявці статус valid і новий номер перміту наче є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t883548405T Offline
    t883548405T Offline
    Taras Kravchuk
    wrote on last edited by
    Я був як співпідприємець. В 2021 році ми відкрили фірму в Німеччині ( в Україні це як Повне товариство), в Німеччині це працює таким чином ( група людей які надають певні послуги, об'єднуються з спільною метою і реєструють фірму, далі коли фірма зареєстрована, ми підписували контракти з іншими фірмами яким надавали свої послуги по електромонтажу) Після підпису контракту я виконував роботи згідно контракту. Фірма далі продовжує свою діяльність, але я вже не є її учасником.
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    тест
    1 Reply Last reply
    0
  • t397722141T Offline
    t397722141T Offline
    Stanislav Chernyshov
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, будь ласка, в листі In Canada Approval Letter в колонці Validity у вас вказана дата до якої дійсний старий Work Permit чи новий? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t548891333T Offline
    t548891333T Offline
    Любов
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при подачі на федеральний етап в чеклисті до форми Additional Family Information (IMM 5406) написано: " You will complete this form as part of the online application for everyone in the following list: • the principal applicant • spouse or common-law partner (whether they are accompanying or not)" Я подаюсь без чоловіка, чоловік в Україні. Його, відповідно, немає в списку аплікантів. Підкажіть, будь ласка, куди в такому разі вносити таку інформацію? В списку аплікантів у цьому розділі тільки я, бо дитині немає 18 років. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t883548405T Offline
    t883548405T Offline
    Taras Kravchuk
    wrote on last edited by
    От наприклад ми підписали були контракт з Siemens спочатку на місяць а вже потім майже на рік, про те що ми будемо виконувати електромонтажні роботи на їхньому проекті, в контракті було вказано що ми будемо працювати погодинно, не більше 48 годин в неділю. Розрахунок з нашою фірмою був за результатами відпрацьованого місяця. То виходить що я начебто і фултайм але...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Теж вірно,ви ж на новий подаєтеся?))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t397722141T Offline
    t397722141T Offline
    Stanislav Chernyshov
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що в мене в цій колонці вказана дія старого, що й насторожує :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Вітаю!Так давно робила,що вже не памʼятаю)напевне,новий)в додатковому полі можете додати дію старого)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    не всі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    ділили 48 голин на всіх? Вам потрібно доказати, що ви ОСОБИСТО працювали кільксть годин, яка по місцевим законам у Німеччині відповідає фуултайму.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Як думаєте, чи всі українці котрі приїхали до Манітоби отримають PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    не підкажу,бо вже не памʼятаю цих полів і питань,переглянувши відео.в мене питань не було)ви дивилися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t397722141T Offline
    t397722141T Offline
    Stanislav Chernyshov
    wrote on last edited by
    Так, в мене був wp до жовтня 25 року, і ось в цій колонці ця ж сама дата, хоча наче Your application to remain in Canada as a temporary resident has been approved. 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalie Kirikovich
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка, заповнюю форму imm5710, у розділі Employment заповнювати тільки місця де працював? А якщо вийшов на пенсію в Україні, і не працював якийсь час, це потрібно вказувати? Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Пишіть "так".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Maksimov
    wrote on last edited by
    Таж цікавить дане питання. Дмитре прокоментуйте будь ласка. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t487157078T Offline
    t487157078T Offline
    Timofey
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка, якщо буду клеймити на номінацію три роки: два роки в Польщі і один рік тут, референс є То таке питання чи коли буду подавати вже після номінаціі на ПР то там ж треба вказувати всю інфу працевлаштування за 10 років, то мені треба буде робити якісь переклади своєї трудової на заводі в Україні наприклад та рейсу в морі? Ну типу треба буде якісь документи прикладати за ці старі роботи, чи просто вказати як це було при подачі на отримання візи КУАЕТ (просто інформативно) Чи краще готувати і робити переклад трудової? Якщо шо
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags