Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка. Зараз потрібно в неділю відпрацьовувати 35 годин для отримання PR. Чи щось змінилось? Заздалегідь дякую
-
У Вінклері і Мордені не має цивільних аеропортів😅
-
Гривні міняти в Україні. Решту валют - в Канаді
-
Два місяці чекаємо Так як в скрізь. Місце здачі не дуже впливає. Як пощастить
-
Місяць після біометрії у Львові і син отримав запрошення на вклейку
-
Якщо вам треба офіційна відповідь, записуйтесь у WELARK. Вони вам точно скажуть, який у вас clb. Або здайте IELTS і все буде зрозуміло.
-
Може і так,різні ситуації бувають.Ну в першу чергу потрібно відштовхуватися вам від граматики і словникового запасу щоб зрозуміти рівень .По вашому розказу у вас розмовний B2-C1 ,але як ви правильно використовуєте граматику матиме вплив на кінцевий результат,тобто ви говорите на рівні С1 по словах,а використовуєте граматику рівня В1 +- то і сумісний результат буде В2.Попробуйте найти текст по граматиці B2 з відповідями і звірите результат,потім візьміть текст з рівня B2 і прочитаєте його проаналізовоуючи скілкьки відсотків вам зрозуміло і можете подивиться фільм рівня B2 ,якщо у вас вскрізь буде більше 90% то у вас і правда високий рівень,так як це все буде без підготовки .
-
Ви б могли і нічого не писати, якщо нічого діючого порадити не можете😅 Як я можу знати свій рівень якщо я не знаю які вимоги до А1-С2? Проводив екскурсіі англомовним туристам у Таіланді, та ніколи не було проблем з поясненям чогось що мені потрібно. На побачення ходив з дівчатами. Та багато іншого робив англійською Звісно якийсь підручник з економіки чи медецини мені дається важкувато із-за спецефічних слів, отож і хотів якусь діючу пораду як я можу оцінити свій інгліш
-
Якщо ви вільно розмовляєте то мусите знати приблизно свій рівень ,може не так ви і вільно володієте англійською,як думаєте.