Імміграція до Манітоби
-
Бачите, у повідомленні вище людині за місяць зробили паспорт. Мій чоловік замовляв в жовтні, то робили два місяці. І моя Вам порада - одразу замовляйте платну доставку, не чекайте дипломатичну пошту.
-
Добрий день, хотіла запитати чи комусь ще приходив лист "HC-CDA Reasons why " зі статусом approved по новій імміграційній програмі для українців з родичами в Канаді? Просто цікаво,що саме це означає: що всі документи їх влаштовують і нічого більше не потрібно чи просто підтвердження подачи заявки. Дякую всім за відповіді!
-
Дякую
-
У приват написали про PFL від IRCC. Причина: порушення візового законодавства у ЕС. Деталей не знаю, але людина якийсь час працювала нелегально і порушила правила перебування. Не вказала це у аплікації. IRCC просить надати пояснення даного факту. Сам аплікант не знає, як то вони це виявили, бо це було 6-7 років тому. І навіть змінив прізвище для нового паспорту. Ось такі справи. От у таких випадках точно краще звернутися до імміграційного адвоката, а не питати поради у адмінів 😂 ніхто з нас не мав справу із такими випадками.
-
Підкажіть будь ласка. Cuaet можна зробити до 31 березня 2024 року, а до закінчення мого залишилося більше року. Чи можна податись поки програму cuaet не закрили. Чи погана це практика отримувати новий поки старий ще живий.
-
Коли Ви подавали?
-
Лист, що Ви відповідаєте умовам програми Після цього починають перевіряти бекграунд, секʼюріті і тд
-
Подались 25.10
-
Ми оплатили доставку паспортівDHL ще в кінці грудня, до сих пір не відправили.Кому як пощастить
-
Ого! Так, я чула такі випадки. А Ви прям одразу після повідомлення, що Ваш паспорт виготовлений, замовили DHL? Щось мені здається, що довго не відправляють коли платну доставку не одразу замовляють