Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, заповняю форму на 3000 і вибиває така помилка, ворк перміт отримав 30 год тому
-
Допоможіть, будь ласка, розібратися у ситуації. Під час заповнення ЕОІ на SWO, чоловік (аплікант) продовжував працювати маючи Pay Plan від роботодавця до грудня 2024 року. Такого як Job offer з роботодавцем немає. На питання чи є довгострокова фул тайм робота, відповідно обрали "Ні". Отримали LAA. Заповнюємо аплікацію на номінацію. У ній вказуємо що робота є до грудня. Якщо доведеться звільнитися швидше ніж грудень 2024 - чи вплине це на номінацію (наразі вже більше ніж 6 місяців відпрацьовано) і що в такому випадку потрібно надсилати офіцеру? Дякую.
-
Про фото - це не критично. Чи подавати - це на ваш розсуд. Але якщо подаєте все таки, то не забудьте, що потрібен також переклад.
-
у мене та у чоловіка ворк перміт. на зняття обмежень заповнюємо аплікацію. чоловік + додав мене як члена сім'ї. треба підвантажити до документів форми IMM5713, IMM5710, IMM5707. це ми все правильно зробили? самі форми знайшла, може, у когось є приклади заповнення? робила по відео, але там приклад подання на одну людину
-
Скажіть, будь ласка: анкета на ПР, останній в'їзд до Канади. Якщо в Америку на свята їздили, саме цей в' їзд вказувати?
-
Підкажіть, будь ласка, на федеральному етапі,якщо мій чоловік dependant чи потрібно додавати всі його документи про освіту (школа, технікум, бакалавр, спеціаліст) чи достатньо одного диплому спеціаліста додати? Мені не важко це все додавати, але чи не буде забагато доків?)
-
Спеціаліста додайте.
-
Пояснити давши лінк на відповідний закон думаю не завадить. Але якщо вже подана заявка, то сам розбереться