Імміграція до Манітоби
-
Я розумію що особливо мамі з дітьми одній тут важко назбирати буде гроші Але не забувайте що і так все спростили вже На ЕЕ ще більше грошей треба , і взагалі заповнити профіль і бути eligible важче набагато. Більшість людей які потрапили сюди за допомогою CUAET взагалі б не пройшли ніколи з України шлях імміграції в Канаду
-
Менше всього приїхало з області Результати 😂
-
Запорізька) Вибачте)
-
Ось такий?
-
Ми з донькою втікачі з Донецької області,втекли сюди,коли вже прилетіло в сусідній будинок, мову здала,гроші заробила Хто захоче,той не буде нити,а працювати і вчитися Безмежно вдячні і Канаді,і діаспорі за допомогу і підтримку
-
Якщо будеш працювати , не надіятись на щасливий випадок і якусь допомогу (якої тут просто нереально багато) то ти будеш в тій половині яку захочуть залишити тут, бо будь яка держава побудована людьми і міграція це прямий чинник залучення людей сюди які будуть корисними для держави, будуть працювати, розвиватись і жити в цій країні на благо себе і свого оточення. Нехай прийде до вас сила)
-
Друзі, чи вже хтось отримав оновлений Ворк перміт?як довго час зайняв
-
Ви погано прочитали мій пост. Я нічого не порівнювала. Тут деякі люди вважають, що з заходу не було причини виїжджати. І що ʼзахіднякиʼ тепер забирають у ʼсхідняківʼ ПР. Тому логічно запитати, чому люди не залишились на заході України, якщо там безпечно, а летіли в Канаду і тепер мають претензії. Тому не варто перекручувати. А пережити окупацію - це дуже страшно, я вам щиро співчуваю.