Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 306.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t915786291T Offline
    t915786291T Offline
    Valeria
    wrote on last edited by
    Так, згідна, я описала «найважчий випадок». Але виходить так, що для отримання номінації було достатньо бути віком 21-45 (10), рік роботи стажу (8), освіта українська (25) та родичі в Канаді (20). І мову непотрібно. Можливо було б доречним зробити просто окремий пул для українців і вже з кращих обирати найкращих (і щоб наявність грошей / або їх відсутність) була не одним з основних факторів вибору людини. Зрозуміло, що то все гроші Канади для розробки алгоритму програми вибору, і ніхто не буде цим займатись. Але це хоча б зрівняє усіх. А не хтось все життя батрачить, і тут продовжує це робити, а у когось 60 балів - тримай номінацію - молодець. Це лише мої припущення і роздуми, у кожного свій шлях. Просто хотіла висловитися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Потрiбно забрати вчасно
    1 Reply Last reply
    0
  • t2089896318T Offline
    t2089896318T Offline
    Ринат
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Просто уточнюю, переклади УСІХ документів повинні бути с афідевітом? Тобто замовляти переклади одразу з ним чи його можуть зробити у імігрант центрі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t915786291T Offline
    t915786291T Offline
    Valeria
    wrote on last edited by
    Розумію. У мене взагалі 2 дитини, одній 2 роки, іншому 1 рік. Місць в садочках немає, або за великі кошти. Тому, якщо дитина в школі - то це, я вважаю, вже супер)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AG
    wrote on last edited by
    Блін, жесть якась(
    1 Reply Last reply
    0
  • t915786291T Offline
    t915786291T Offline
    Valeria
    wrote on last edited by
    Це все зрозуміло. Але чомусь в Канаді відстоюють свої права, користуючись union, звертаючись у різні інстанції, тому що їх права (моральні, або ін) порушені. Тому і люди, які знають випадки, коли хтось щось отримав швидко, а хтось має чекати, хвилюватись, переплановувати знову своє життя не хочуть мовчати. Так само можна сказати і в інших ситуаціях - ну, тебе притискають, з тебе знущаються - ну то зміни місто чи країну проживання. Але ж ми в Канаді і кожен має право на власну думку і на власне бачення ситуації. Звісно, це гіперболізоване, але все ж є над чим задуматись.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Рівно на термін розгляду😂 Тобто 6 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AG
    wrote on last edited by
    Я сподіваюсь, що Вам продовжили достатньо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Це був легкий шлях?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Так, але наче ще не було, щоб прям скасували. В найгіршому випадку вишлють з меншим терміном(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Це дуже не просто знайти фул тайм роботу,коли потрiбно забрати дитину зi школи о 3pm Так, англiйську я знала ще до Канади, так я маю вищу освiту, Але досвiд роботи за межами Канади не можу пiдтвердити, не маю взагалi родичiв тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AG
    wrote on last edited by
    Це якось стресово, виходячи з того, що строк на прийняття рішення - 6 місяців. Тобто, якщо рішення протягом цього строку не приймається, то відповідно і старий ворк перміт стає нечинним. Якщо я вірно розумію зміст листа, який надсилає IRCC.
    1 Reply Last reply
    0
  • t577736170T Offline
    t577736170T Offline
    Iurii Shykota
    wrote on last edited by
    Загальної справедливості не існує. Хтось народився в Швеції, а хтось в Бангладеш. Так вийшло, що в світі 7 з 8 мільярдів живе в неблагополучних країнах. Більшість з тих людей хоче кращої долі. Тому на імміграцію в Канаду є конкуренція. Вона завжди існувала. Війна просто дала українцям щасливий квиток опинитися в привілейованому стані в цьому процесі. Багато хто розуміє це та докладає зусиль. Але є такі, хто вважає що Канада їм щось винна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2089896318T Offline
    t2089896318T Offline
    Ринат
    wrote on last edited by
    Чи робити з афідевітом переклад і його ж завіряти в імігрант центрі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anzhelika Fulym
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть будь ласка на рахунок підтвердження роботи з України. Яким має бути той референс лист, за який період часу? І якщо я з роботи в Україні зараз знаходжуся в декреті, чи це рахується? Чи вказувати роки роботи тільки до декрету? Як взагалі має виглядати лист? Може хтось має зразок,який був одобрений?
    1 Reply Last reply
    0
  • t894955169T Offline
    t894955169T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім! Хто нещодавно приїхав до Вінніпега, скажіть, будь ласка чи є ще в аеропорту стійка з волонтерами?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Має бути штамп перекладача та надпис.
    1 Reply Last reply
    0
  • t915786291T Offline
    t915786291T Offline
    Valeria
    wrote on last edited by
    Так ніхто ж не говорить, що хтось комусь щось винен. Суть у тому, що коли вже всі отримали шанс опинитися тут в Канаді (на рівних, неважливо де знаходився під час повномасштабного вторгнення), і надалі хоче тут «пустити коріння», необхідно надати рівні для всіх можливості здорової конкуренції для цього. Із зрозумілими термінами очікування, алгоритмами відбору і тд. Звісно, потрібно старатися, вчити мову, працювати, і ставати громадянином країни, в якій хочеш зостатися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5215051655T Offline
    t5215051655T Offline
    Mari Mari
    wrote on last edited by
    Так, є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav Afanashenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, куди можна написати стосовно повернення грошей за номінацію? Вже пішов восьмий місяць... Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags