Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, хочу уточнити. Подаюсь по SWO. Здав CELPIP на 6. Порахував бали по self assessment worksheet.(63) Заповнив EOI (форма аналогічна як і для SWM за винятком питання про довгостроковий контракт). Я маю заSABMITити данну форму і чекати LAA? Вона автоматично попадає на спецвибірку?
-
Чому очевидно?
-
Буде для нього дивно, чи не буде - це його справи. Вам вигідніше податися саме на ворк перміт. Вкажіть там Homemaker.
-
Тут писати про дискримінацію.. Я особисто її відчуваю від боку МПНП. Я коли подавалася, було чітко написано «до 6 місяців очікування», чому я вже чекаю 7, якщо люди що подалися зі мною в один день або на місяць пізніше, вже з номінацією? Чому моя знайома з 650 балами отримала за 4 місяці (ми подалися з різницею 2 дні), і вже на федеральному етапі? І саме цікаве, чому я не маю права ці питання задати МПНП? От мені цікаво, по якому признаку мене поставили в кінець списку і забули. Чому я бачу як люди з листопада отримають номінації, коли я знаю людей, що чекають з червня та липня? Чому бали не впливають на швидкість розгляду, тобто моя освіта, висока мова, то ні на що не годиться? Це ж економічна міграція
-
Service Canada. Створіть електронний кабінет. Можна онлайн скачати Вашу трудову книжку (ROE).
-
Ваша особиста логіка може дуже відрізнятися від логіки IRCC. І як показує досвід, логіки там іноді зовсім мало.
-
Кажуть, що провінційний готель (на місяць) можна, а федеральний (на два тижні) вже не можна
-
Я брав два документи. Перший - це лист з відділу кадрів, де вказано тривалість стажу. Другий - це лист з відділу оплати праці, де вказано кількість робочих годин за кожен рік стажу
-
Так, українець. Так мені сабмітити форму OEI? І чекати?
-
Підкажіть будь ласка в мене у дітей закінчилася віза на нову ще не подали чи треба вказувати стару при подачі на номінацію ? І ще питання в дітей є старі і нові візітори рекорди , треба загрузити тільки нові чи старі також?