Імміграція до Манітоби
-
Будь ласка, не дублюйте повідомлення у двох чатах. Обирайте правильний завчасно. Читайте правила чатів.
-
Вибачайте, не побачив)
-
Мова йшла про Торонто У Fly Flair на жовтень від 99$ квитки
-
Звідки?
-
Fly Flair/WestJet Онлайн купуєте, онлайн чекін, можна самостійно сдати багаж навіть. Ми брали Вест Джет, один білет, з додатковим багажем, вийшов 165$ Можно придбати через стороні сервіси, может 20-30$ вдасться зекономити, але особисто я сенсу не бачу, беручи до уваги ризики.
-
Ми летіли з Познані - Дубліна -Калгері - Вініпег (3200zl) 2 людини 1 багаж 1 ручна поклажа
-
А я с Будапешту летів, такі приключеня були, хахаха, самолёт спізнився на 8 годин, потім ще і в Мілані, і в Дубліні я спізнився на стиковочний рейс, але, замінили білети, і на слід день, я вже полетів.
-
Добрий ранок) Підскажіть, чи легко в Торонто купити білети на Вінніпег? є білети до Торонто, а потрібно до Вінніпегу де краще купляти та дешевше , зараз у Польщі, можливо якийсь сайт підскажете, чи можливо краще на поїзді з Торонто до Вінніпегу їхати, потрібно для жінки з сином
-
Доброго вечора тим хто в Канаді, підкажіть будь ласка, який саме пункт вибирати в ArriveCanada, або це не є щось сильно важливе?
-
Усім привіт. Хто зіткнувся з такою проблемою - підкажіть як вирішили... При заповненні форми на допомогу 3к. Видає помилку. І ось такий текст. The Information provided does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to your IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate. Once verified please go back, update the information and resubmit your application with corrected information. If you feel the information you provided is accurate, please contact IRCC at 613-321-4243, Hours of operations 6:30 to 19:00PM EST