Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5166089802T Offline
    t5166089802T Offline
    This is me
    wrote on last edited by
    Важко пояснити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ana Bagi
    wrote on last edited by
    В мене так було, я почала просто «бродити» по сайту і ця функція знову зявилася, я одразу відкрила 2 аплікації і все більше віконечко з ворк пермітами не виникало:( Я періодично перевіряю для інформації - немає:( Щось дивне
    1 Reply Last reply
    0
  • t431082189T Offline
    t431082189T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Для СВМ непотрібні гроші взагалі, то для СВО потрібні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Шановна громада скиньте будь ласка лінк для оформлення візи якщо я вже в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5245494535T Offline
    t5245494535T Offline
    Світлана Клетинська
    wrote on last edited by
    Ну я серйозно питаю…))) То зрозуміло що хто звідки… Мене турбує чи можна буде залишитись на довше якщо не продовжать вп і не отримаю пр
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    Тільки на період дії візи, як турист.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Хай гайс, на федералкі після АОR коли висилаєш документи через IRCC webform чи має прийти підтвердження на email що вони отримали їх? Чи десь воно відображається що вони їх отримали, можливо в особистому кабінеті ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vik
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Маю аналогічну ситуацію. А що це означає поясніть, будь ласка? І скільки орієнтовно ще чекати, бо біометрію здала на початку січня, 23 січня був останній апдейт і потім тиша 😥
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Людмила Олексієнко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t828246572T Offline
    t828246572T Offline
    Віталіна Чернець
    wrote on last edited by
    Доброї ночі, завтра прибуваємо у Вінніпег, по програмі CUAET, скажіть чи є ще там та стійка з соняшниками і чи є можливість набрати волонтерів для отримання тимчасового житла. З дитиною з дороги, дуже хвилюємось. Дякую наперед!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Через кілька тижнів
    1 Reply Last reply
    0
  • t828246572T Offline
    t828246572T Offline
    Віталіна Чернець
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    Передивився уважно відео з Дмитром про подачу на ЕОІ. Відео реально дуже круте, інформативне і доступне. Але одну річ так і не можу зрозуміти: щоб податися на SWO , то треба вказати, що в тебе нема постійної роботи (довгострокового контракту)? Якщо вкажеш, що є, то тебе автоматично до SWM закидає? Тобто, якщо в тебе постійна довгострокова робота , то ти апріорі не можеш податися на SWO? Чи я щось не так зрозумів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olek Sokolov
    wrote on last edited by
    Стійка є, там є номери, по яких можна дзвонити щодо житла . Але наявність волонтерів гарантувати неможливо: залежить від часу, доступності та ін
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    В ircc tracker зареєструйтеся, там є трохи більше інформації, ніж в кабінеті. Лінк на реєстрацію хтось сьогодні чи вчора скидав у чаті. І так, здається, коли я надсилав їм чек про оплату за біометрію, то мені через кілька днів приходив емейл, що вони отримали документ, надісланий мною.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Який саме апдейт був 23 січня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Так, все правильно. Але останнім часом, якщо ви виконуєте критерії SWO (здали мову, набираєте 60 балів по їхній шкалі), то можете потрапити у спецвибірку для українців, навіть якщо подалися по SWM.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5511411821T Offline
    t5511411821T Offline
    Dmytro Mykolayovich
    wrote on last edited by
    Доброї ночі. Допустили помилку в імені при заповнені на першому этапі EOI. Вже потрапили в пул, лишилося 2 тижні до подачі повної заявки, тільки сьогодні побачили помилку. Підкажіть як бути далі? Помилка: пропущена одна літера в імені. Варіанти які перші приходять в голову: 1 Написати в службу підтримки і чекати їхньої відповіді але тоді можемо не встигнути подати. 2 Подавати теж пропущеною літерою а потім писати в підтримку...
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @paul_koss, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Дякую, в трекері ще не можу зареєструватись бо чогось не бачить номер справи, в пятницу тільки АОR отримали
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags